Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

David (†62) zemřel na dovolené v Egyptě: Rodina dostala tělo bez orgánů!

Autor: chal - 
22. října 2018
10:26

Angličan David Humphries (†62) v září zemřel u hotelového bazénu jen pár minut poté, co si hrál ve vodě s vnoučaty. Tělo zesnulého šedesátníka bylo v říjnu přepraveno do Velké Británie, zdrcenou rodinu ale čekal pořádný šok!

Mrtvému Davidovi chyběly ledviny a srdce, z těla je nejspíš vyňali zloději orgánů a pak prodali na černém trhu. Šokovaná rodina teď situaci řeší s britskými úřady. 

„V Egyptě se věří, že člověk nemůže být pochován bez srdce, takže nedokážu pochopit, jak tohle někdo naší rodině mohl udělat,“ řekla deníku The Sun Davidova dcera Anita.

David si stěžoval na bolest na prsou. Hotelový doktor turistu prohlédl a poslal ho do nemocnice. Angličan ve špitále dostal antibiotika, pár dní nato však náhle zemřel.

Když se zhruba po měsíci tělo zesnulého konečně dostalo do Anglie, rodina si vyžádala pitvu. Péče, které se Davidovi v egyptské nemocnici dostalo, se totiž nelíbila ani Anitě, ani její matce Lyndě.

„Už nikomu nevěříme. Když tělo přišlo, dozvěděli jsme se, že není ve stavu, ve kterém bychom ho měli vidět. V tu chvíli jsme zpozorněli. Srdce by nám napovědělo, jak táta zemřel. Bohužel se to už nikdy nedozvíme,“ uvedla Anita.

Nemocnice, kam byl David převezen krátce po smrti, tvrdí, že tělo odevzdávala nedotčené. „Pomáháme rodině britského občana, který zemřel 18. září v Hurghadě. Naši zaměstnanci v Káhiře si od egyptské strany vyžádali informace o případu,“ sdělil médiím tiskový mluvčí britského Ministerstva zahraničí a Commonwealthu.

kajineknahrad ( 29. října 2018 06:12 )

Ve slavnostním projevu soudruha prezidenta jsem očekával více jeho oblíbených oplzlostí. Zklamal.

..krakonos500 ( 27. října 2018 11:49 )

Dodali tělo bez orgánů stejně jako u holek Kramných, aby nebyly důkazy o otravě. Jestlipal i v Anglii nají takové debily, kteří vyrukují s elektřinou? A stádo dalších chrochtavých blbů typu jjusa, dingous, kapsa...

noacojezase ( 26. října 2018 23:35 )

Jeho výpověď je typická ukázka smyšleného příběhu, kdy si nepamatuje co a komu nakecal.

noacojezase ( 26. října 2018 23:09 )

Senilita a paranoia se nemusí navzájem vylučovat.

noacojezase ( 26. října 2018 20:02 )

Klídek, klídek, v tom rozhořčení potom vynecháváš klíčová slova např.Didus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání