Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tragédie na dovolené v Egyptě! Matka zemřela před očima dcery

Autor: ital - 
3. září 2018
14:18

Měl to být krásný, klidný a zasloužený odpočinek v Egyptě s rodinou. Dovolená však skončila tragicky. Kvůli vodní atrakci se už matka nikdy nevrátí ke své dceři. 

Britka nešťastně zemřela na dovolené při jízdě na nafukovacím banánu. Tato vodní atrakce je ve většině dovolenkových destinací velmi oblíbená. Při jízdě se však banán se ženou převrhl tak nešťastně, že pod ním uvízla.

Podle portálu Metro byla žena ve věku 50 – 60 let. Nafukovací banán ji zavalil na několik minut. Všichni přítomní se ji snažili vytáhnout a posádka lodi, jež atrakci táhla, se jí pokoušela poskytnout první pomoc. Bohužel ale bez úspěchu.

„Její dcera byla zoufalá! Tušila, že se něco děje,“ popsal jeden ze svědků, který nešťastnou událost sledoval ze břehu.

Incident se odehrál jen několik dní poté, co v témže středisku zemřel britský manželský pár. Všichni cestovali se společností Thomas Cooke, která rodině vyjádřila hlubokou soustrast.

arne100 ( 4. září 2018 09:27 )

Vy se všichni z toho Egypta jednou poděláte.Hlavně že jste IN abyste mohli v práci se vytahovat kde jste všude byly.Přitom neznáte v Čechách ani pořádně místo kde žijete jste jak opice.

villon ( 3. září 2018 22:50 )

Jo mořskej banán, to je sen mnoha generací turystů...

Martin Potucek ( 3. září 2018 18:21 )

Už minimálně 15 let na dovolených u moře pasivně sleduji jízdy na bananu. Pravidelně, zejména v Chorvatsku a Tunisu posádka člunu prudce zatočí, aby se banán převrátil is na něm sedícími turisty a ti to berou jako součást zábavy. Nechápu, jak mohla dlouhodobě uvíznout pod banánem. Spíše se domnívám, že zemřela na infarkt, který vyvolal úlek a pád pod banán.

zamlzena ( 3. září 2018 18:04 )

Někdo ještě baba není, jiný je už ve dvaceti. Tak jak víš, jak na tom byla? Spíše se divím, že tolik lidí tam bylo, a nebyli schopni ji včas vytáhnout.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání