Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V Egyptě zemřel český turista (†39): Zdravotní potíže měl i jeho syn (6)

Autor: lm - 
4. března 2018
20:15

Tragédií skončila zimní dovolená české rodiny v egyptské Hurghadě. Devětatřicetiletý muž byl ve čtvrtek kvůli problémům s dýcháním převezen do nemocnice, kde ale vzápětí zemřel. Zdravotní problémy se objevily i u jeho šestiletého syna.

Rodiče s dvěma dětmi byli v oblíbeném egyptském letovisku od neděle, konkrétně měli být ubytováni v hotelu Caribbean World Resorts Soma Bay. Podle informací TV Nova se během pobytu u otce (†39) a šestiletého chlapce objevily zdravotní problémy. Oba měli mít horečky a špatně se jim dýchalo, kvůli čemuž musel být otec nakonec převezen do nemocnice.

"Ve čtvrtek dopoledne jsme zajistili převoz klienta do nemocnice, protože si stěžoval na problémy s dýcháním. V nemocnici musel být převezen na oddělení akutní péče, protože jeho stav se zhoršil. Ale bohužel v pátek klient zemřel, podle našich informací na srdeční selhání," řekl televizi mluvčí cestovní kanceláře Exim Tours Stanislav Zíma.

Smrt českého turisty potvrdilo i ministerstvo zahraničí, podle jehož informací mělo být příčinou smrti skutečně srdeční selhání. "V pátek v ranních hodinách došlo k úmrtí devětatřicetiletého Čecha v Hurghadě," uvedla mluvčí ministerstva Irena Valentová.

Rodina se vrací z Egypta v neděli, tělo muže bude podle ministerstva zahraničí do Česka převezeno v následujících dnech. Šestiletý chlapec by podle informací TV Nova už měl být v pořádku.

gogo56 ( 25. března 2018 20:43 )

co na to česká justice ??

gogo56 ( 25. března 2018 20:41 )

že by zase Kramný ??

Mamba ( 5. března 2018 12:43 )

Nějak moc náhod najednou. Navíc,potíže měl i syn,... Nějaký divný že zrovna v téhle destinaci kolikrát lidi trpí. Tu zranění,tu smrt,.. !!!

Voda ( 5. března 2018 07:27 )

Nikdy dovolená v Egyptě.

pupak_1 ( 4. března 2018 22:00 )

 Teď jde jen o to, zjistit, zda ho zabil syn, nebo p. Kramný. Elektřinou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání