Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obviněná Alena Z. a právník Kuciakovy rodiny: Domlouvali sex?

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
9. října 2018
15:52

Flirtování a sexuální narážky. Přesně to obsahuje údajný přepis rozhovorů Aleny Zs. a politika Daniela Lipšice. Ona je obviněna z objednání vraždy slovenského investigativního novináře Jána Kuciaka (†27), on nyní zastupuje jeho rodinu jako právník.

Řeči o prvním polibku a žhavé schůzce. Flirtování, které nebralo konce. Na internet unikl údajný přepis rozhovoru Aleny Zs. a Daniela Lipšice, za který by se nemuseli stydět ani ostřílení svůdníci.

Kráska obviněná z vraždy Kuciaka (†27) a právník jeho rodiny: Na internetu si domlouvali sex? Kráska obviněná z vraždy Kuciaka (†27) a právník jeho rodiny: Na internetu si domlouvali sex? | Internet

Celá věc je velmi bizarní a zajímavá v tom, že sličná Slovenka je obviněna z objednání vraždy Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové. Lipšic je přitom nyní právním zástupcem Kuciakových.

Přepis má celkem 60 stran a rozhovor mezi oběma dotyčnými podle něj začal 6. dubna 2012. Lipšic popírá jeho pravdivost a tvrdí, že jde o podvrh. Prý sám nic takového nikdy nepsal.

Údajné konverzace s několika ženami z mého Facebooku 2012 nejsou autentické. Vůbec nevím, o jakou osobu šlo nebo jde,“ řekl podle TV Novin. Přiznal však, že jeho účet byl hacknutý, což sám nahlásil policii.

I v samotném přepisu se téma rozhovoru obrací a Lipšic se v něm omlouvá za zprávy a tvrdí, že jeho profil byl napaden hackerem. Že by se s Alenou Zs. sešel, odmítl s tím, že si na nikoho takového nepamatuje.

Kuciak a Kušnírová byli zastřeleni 27. února v obci Velká Mača. Jejich vraždu měla objednat právě Alena Zs. Ta je však nemajetná a spekuluje se o tom, že byla jenom prostředníkem. Smrt Kuciaka si podle tvrzení Denníku N. přál kontroverzní podnikatel Marian Kočner.

Video  Vražda Kuciaka stála minimálně 70 tisíc eur. Objednatel je stále neznámý  - tv Joj
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání