Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Objednala si prý vraždu Kuciaka: Šokující nález pod kobercem v domě Aleny Zs.! A „sexshop“ ve sklepě

Autor: red - 
8. října 2018
07:55

Mluví se o ní jako o té, kdo si objednal vraždu slovenského novináře Jána Kuciaka (†27). Alena Zs. (44) je ale tajemnější než hrad v Karpatech. Informace jsou kusé. Umí prý perfektně italsky, ale jako tlumočnici ji kolegové neznají. Po neúspěšném pokusu získat maturitu odešla do Itálie, kde se údajně živila poskytováním sexuálních služeb. Do mozaiky, kdo černovláska je a jakou má ve zločinu roli, přibývají další – šokující - střípky…

Přes deset let nebyla oficiálně nikde trvale zaměstnána, přesto nouzí netrpěla. Naopak se obklopovala luxusními věcmi, drahými auty. Rozmazlovala svou dnes 15letou dceru, která má za sebou několik módních přehlídek. Holčičku hýčkala jako princeznu, když měla narozeniny, na oslavu ji vezla limuzína. Sama Alena od začátku roku jezdila novým autem, které patří firmě Tesgal, v níž figurují lidé napojení na kontroverzního, v současnosti ve vazbě pobývajícího, podnikatele Mariána Kočnera, který v září minulého roku vyhrožoval zavražděnému Jánu Kuciakovi.

Kočner prostřednictvím svého advokáta vzkázal, že ho žádný blízký vztah s Alenou nepojí, a popřel informace, že by měl být kmotrem její dcery, kterou má údajná tlumočnice s komárovským podnikatelem Marianem M., jemuž přezdívají Ampulka.

Policie Alenu Zs. zadržela při razii minulý týden, následně byla poslána do vazby a byla obviněna z objednání vraždy. Za likvidaci Jána Kuciaka měla údajně zaplatit 50 tisíc eur a dalších 20 tisíc eur měla vrahovi odpustit coby dluh z minulosti. Kde je nezaměstnaná matka samoživitelka vzala, není jasné.

Jako sexshop

A další peníze neznámého původu, tentokrát v hotovosti, byly podle serveru Pluska.sk nalezeny při policejní prohlídce v jejím domě v Komárně. Vyšetřovatelé měli najít 30 tisíc eur (necelý milion korun) ve skrýši pod kobercem! Další pikantní nález byl učiněn ve sklepě. Podle zdroje Plusky.sk tam našli 20 vibrátorů. Zda šlo o soukromou sbírku, nebo pracovní pomůcky, není jasné. Nalezení erotických pomůcek jen nahrává spekulacím, čím se ve skutečnosti Alena Zs., která se prezentovala sexy fotkami v odvážných pózách, v Itálii živila. Podle slovenských médií v minulosti Alena lákala na stejnou práci další ženy.

Spolu s Alenou byli zadržení tři další lidé: údajný zprostředkovatel Zoltán A., roli řidiče měl mít podle vyšetřovatelů Miroslav M. a konečně vykonavatelem vraždy měl být bývalý policejní vyšetřovatel Tomáš Sz., který po odchodu od policie absolvoval elitní výcvik a nějaký čas se živil také na lodích v Arabském moři, které chránil proti nájezdům somálských pirátů. Slovenský Denník N ve středu přinesl informaci, že Zoltán A., jenž sám má vysoké dluhy, vypověděl, že vraždu Kuciaka si ve skutečnosti objednal právě Marián Kočner. Tuto informaci mu měla říct sama Alena Zs. Kočner to prostřednictvím svých právních zástupců popřel. Nicméně v úterý byl náhle eskortován z vazební věznice v Justičním paláci v Bratislavě do věznice v Leopoldově. O jeho převozu jeho advokáti nevěděli.

Pohybovenadany ( 7. října 2018 04:03 )

 Vybratory, okurky, mrkve , kaktusy , co já vim ještě...

pulsar ( 6. října 2018 23:19 )

Prave ty meles piate cez deviate, primitivny cobolsky zebrak!

vlasok ( 6. října 2018 23:16 )

Naša opozícia sa všemožne snaží všetko hádzať na Fica, ale to bol Sulík, predseda SaS, ktorý chodil na raporty ku Kočnerovi, kde mu všetko z vlády a NR referoval. Chodil k nemu na raňajky a niekto ho nahral, toto bolo zverejnené pod menom Sasanka. Tak isto sa priatelil s Matovičom predsedom hnutia Olajno. Títo úbožiaci sa dlhé roky nemôžu dostať k moci, a preto robia všetko možné, aj nemožné, len aby Fica zdiskreditovali. Ale na Fica nemajú, sú to užitoční idioti Kisku.

vlasok ( 6. října 2018 23:11 )

Slovenská polícia sa vyjadrila, že všetky informácie, ktoré novinári, najme z denníka Nenávisť používajú, nie sú z oficiálneho zdroja. A advokátka toho pána, čo vraj povedal, že vraždu si objednal Kočner, všetky tieto správy dementovala. Denník n si vymýšla a splieta dve na tri.

Pohybovenadany ( 6. října 2018 21:59 )

 Alenka ný měla byt zavřena do jedné místnosti s mambou . Ta by ji vyléčila !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání