Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Konec spekulací kolem Kočkovy nehody: První slova matky kamioňáka Miloslava (†28)

Autor: red - 
1. října 2018
17:01

Drsná nehoda ukončila život dvou mladých mužů v pátek nad ránem. Osobní vůz Jana Kočky ml. (†28) v protisměru narazil do kamionu, který řídil Miloslav H. (†28). Brutální náraz neměli šanci přežít - dvě vozidla navíc pak ještě totálně zdevastoval ničivý požár. Blesku se nyní podařilo získat vyjádření Miloslavovy matky.

K tragické nehodě došlo v pátek brzy ráno na dálnici D11 poblíž Vrbové Lhoty. Luxusní mercedes se zde čelně srazil s kamionem. „Došlo s největší pravděpodobností k tomu, že osobní vozidlo přejelo z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se srazilo s nákladním vozem. Došlo k požáru a bohužel při dopravní nehodě přišly o život dvě osoby,“ řekl Blesk.cz přímo na místě nehody plukovník Marek Jirouš.

Podle pozdějších informací se mercedes řítil v protisměru více jak dva kilometry! Navíc ho řídil člen známé kolotočářské rodiny Kočků - Jan ml. (†28). Za volantem kamionu seděl osmadvacetiletý Miloslav H. - ani jeden z nich nehodu nepřežil, což svědčí o tom, jak drtivá srážka musela být.

Podle původních informací, které přinesl server TN.cz, byl Míla zadaný a doma na něj kromě partnerky čekaly i tři děti. Dvě z nich měly být z partnerčina předchozího vztahu, jedno se jim mělo narodit teprve před týdnem.

Blesk ovšem získal exkluzivní vyjádření matky zesnulého Miloslava H., které poskytla, aby zastavila šíření dezinformací: "Můj jediný potomek, zesnulý syn, nebyl otcem žádného dítěte, byl svobodný a bezdětný. Celá rodina prosíme o zachování klidu a soukromí."

miroslava13 ( 2. října 2018 11:42 )

zazobaný Kočka nevěděl co roupama a odnesl to nevinný. někteří si myslí,že když mají prachy, tak si můžou dovolit co chtějí. to je (demokracie)???

alzbeta59 ( 2. října 2018 04:38 )

Ja si myslim, ze tim ze jde o klan Kocku, tak by tam mohlo jit o penize a matka chce penize jako odskodne, ale tim, ze by jeji syn byl zadany a mel tydenni dite, tak by penize sly asi na neho a ne ji. Je taky docela mozne, ze tim, ze prave zratila jedine dite, tak nemysli racionalne a popira svoje vnouce. Ale to vsechno spravi DNA test.

flora ( 1. října 2018 23:36 )

I s Aničkou, co dostala papíry, že jí je 12 let , to byli tři v jednom

pjotri ( 1. října 2018 23:31 )

Neboj, on se ji ujme jinej Kocicak... Ta nebude nikdy sjizdet Tondu od soustruhu...

pjotri ( 1. října 2018 23:28 )

Mas recht. Ale vsadim se o cokoliv, ze mu stat nevystroji statni pohreb, ani ho nebudou nikde nazyvat HRDINOU a rozplyvat se , jak jsou na nej hrdi. No a o odskodneni statem urcite nemuze byt rec. Na to mame blbecky v Afghanistanu, ze?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání