Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragédie v Karlových Varech: Při nehodě luxusního auta zemřel nadějný hokejista Patrik (†26)

5. července 2018
05:01

Černé bylo úterý pro fanoušky hokeje - nadějný obránce Patrik B. (†26) se zabil při nehodě u Karlových Varů. Nad ránem se srazil s kamionem a zůstal ve svém voze uvězněný. Hasiči ani záchranáři mu už nedokázali pomoci.

K nehodě došlo v úterý před čtvrtou ranní kousek od Karlových Varů - černý vůz audi narazil do před sebou jedoucího kamionu. Celá přední část auta skončila zdemolovaná a řidič - šestadvacetiletý Patrik B. - zůstal zaklíněný uvnitř.

"Přivolaní hasiči ze stanice Karlovy Vary museli zaklíněného řidiče vyprostit, poté okamžitě začali s oživovacími pokusy," uvedl mluvčí hasičů Martin Kasal. Bohužel pokusy o záchranu mladého života byly marné - řidič na místě podlehl vážným zraněním.

Patrik B. se řadil mezi nadějné hokejisty. Už od roku 2010 hrál za druholigové týmy jako obránce - reprezentoval HC Baník Sokolov i HC Klášterec nad Ohří. "Kamaráde, měj se tam nahoře hezky. Jsi skvělej kluk a máme tě všichni rádi," loučí se s ním klub HC Čerti Ostrov.

Tereza Sklov ( 6. července 2018 11:13 )

 Nechápu vaše názory nevíte co tomu předcházelo a jak to bylo. Vyhasl mladý život. A vy tu píšete takové sračky. Zamyslete se nad sebou. Žádný alkohol v tom nehrál roli. Je mi líto vás. Začněte myslet než něco napíšete.

dabelskysofer ( 6. července 2018 00:18 )

zas jeden co si myslel že umí řídit a neuměl aspon že nevzal nikoho sebou

certicekjity ( 5. července 2018 20:05 )

 Když byl tak nadějný, tak by ho znal asi celý svět a válel by v NHL.

doktormediciny ( 5. července 2018 19:28 )

Bullshit...Ve ctyri rano bych to tipúoval na mikrospanek.Zrejme nebrzdil

bullshit ( 5. července 2018 19:16 )

Nadějní hokejisté s poměrně slušnými fáry mají stále problémy s chováním. Bude to asi nějaký syndrom nesmrtelnosti. Hlavně že nevzal nikoho s sebou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání