Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kuchař plival do pizzy: Podívejte se na video!

Autor: chal - 
25. září 2018
13:25

Zajímá vás, jaké hygienické podmínky panují v kuchyních, kde se připravuje vaše jídlo? Malou nápovědu dává video, které pořídil zaměstnanec stánku s pizzou na stadionu detroitského baseballového týmu. Natočil svérázný postup jednoho z kolegů, který přidal na připravovanou pizzu i kapku svého DNA…

Fanoušci baseballového týmu Detroit Tigers si mohli ze zápasů svých favoritů kromě sportovního zážitku odnést ještě jeden nevšední kulinářský. Dvacetiletý mladík zaměstnaný u stánku s pizzou přidával do oblíbené pochoutky nechutnou ingredienci, kterou v receptu opravdu nenajdete. 

Dát těsto do formy, pořádně na něj plivnout a pak potřít rajčatovým protlakem. Taková byla pracovní rutina dobytka, který prý takhle „dochucoval“ pravidelně.

Video zveřejnil na Instagramu kuchařův šokovaný kolega Quinell May. Prý se s touto nechutnou praxí setkal poprvé a řekl si, že se o ní musí dozvědět co nejvíc lidí. „Tohle si zákazníci nezaslouží!“ napsal k videu jeho autor.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nell May (@_nellmay),Zář 21, 2018 v 6:35 PDT

 Když se o záznamu dozvěděli lidé z vedení stadionu, snažili se Maye přimět, aby ho okamžitě smazal. Když odmítl, vyhrožovali mu vyhazovem! Mladý dokumentarista se ale zastrašit nenechal a video z Instagramu nestáhl.

„Je neuvěřitelné, že chtějí vyhodit mě, protože upozorním na kuchaře, co plive do jídla, místo aby vyhodili jeho!“ dodal v rozhovoru pro lokální televizi.

 

Plivající kuchař má teď dost času na vymýšlení nových receptů. Krátce po zveřejnění videa si pro něj přijeli policisté a zatkli ho. Stánek s pizzou nechalo vedení baseballového stadionu zavřít. Fanoušci „tygrů“ ale asi i tak zváží, jestli nebude lepší najíst se příště někde jinde.

Videorecept: Jak na domácí pizzu? Stačí pár ingrediencí!

Video  Videorecept: Jak na domácí pizzu? Stačí pár ingrediencí!  - Recepty.cz
Video se připravuje ...

pajato73 ( 25. září 2018 14:05 )

jo to u nas jednou na pouti.. stanek s pizzou.... my prichazime k nemu.... prodavac.... velky, siroky a chlupaty jako gorila..... v natelniku.....bere tu lopatku, co se tim nabira Pizza z plechu... a skrabe se ni pod natelnikem po zadech..... my zastavime.... cekame.... kunsaft.... ano prosim, dva kousky.... nabere lopatkou a dava na tacek.....6 euro prosim.... dekuji a naschledanou.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání