Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvojice cyklistů napadla strážkyni přírody na Berounsku: Policie po nich pátrá, neznáte je?

Dvojice cyklistů napadla strážkyni přírody na Berounsku: Policie po nich pátrá, neznáte je?
Dvojice cyklistů napadla strážkyni přírody na Berounsku: Policie po nich pátrá, neznáte je?  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
4. září 2018
11:40

Jen jim vytkla, že v chráněné krajinné oblasti, kde se nacházeli, nesmí jezdit na kole a už to schytala. Policie pátrá po dvojici cyklistů, kteří slovně a údajně i fyzicky napadli strážkyni přírody na Berounsku.

Ke konfliktu došlo 11. srpna v CHKO Křivoklátsko. Dvojice cyklistů - muž a žena - projížděli poblíž obce Nižbor kolem potoka Vůznice. "Na tomto místě mělo dojít ke slovní a zřejmě i fyzické potyčce mezi cyklisty a ženou, která se jim prokázala služebním průkazem strážce přírody. Dvojici měla údajně upozornit na skutečnost, že je zde průjezd na jízdních kolech zakázán," uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Policie má k dispozici pouze fotografii dvojice cyklistů, kterou žena stihla pořídit. Po muži i ženě pátrají, s tím, že by do případu mohli vnést více světla. "Policisté budou rádi za jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění neznámého páru, samotní cyklisté se mohou policistům rovněž ozvat na tel. 974 872 700. Jejich svědectví může vést ke zdárnému ukončení celého případu," uzavřela Pučelíková.

PavelSki ( 5. září 2018 08:02 )

Zloděje, násilníka se zdráhají ukázat. Tady došlo k jakémusi slovními konfliktu, nevíme kromě těch tří jak to bylo a rychle rychle je ukázat. Mohou to být naprosto slušní lidé (obdivuji některé z diskuse, jistě mají poháry z miss), ale takhle: "Jdou po mně jdou, jdou, jdou, na každém rohu (počítači) )mají fotku mou". Mi to připadá dost přitažené za vlasy.

jarmusch ( 4. září 2018 17:59 )

Nemáš na kolo a tak závidíš že ?

pupak_1 ( 4. září 2018 17:41 )

 Takových ***ů jezdí po Praze plno. Stačilo by, kdyby měšťáci stáli 2 dny a Vinohradech a kontrolovali ty kretény, co jezdí na kolech po chodníku, jednosměrkami v protisměru a tyhle dvě hovada chytnou.

aIIahakbar ( 4. září 2018 16:59 )

To je zdenekk se svoji starou jentakjen.

dzentlman ( 4. září 2018 14:35 )

Ty dva ***y bych rozšlapal na místě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání