Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka v 15 letech odmítla souseda, znetvořil ji kyselinou

Autor: ril - 
5. srpna 2018
05:00

Mladá dívka Anshu Rajput (20) z Indie se stala obětí brutálního činu. Dopustil se ho nelítostný soused, který nesnesl dívčino odmítnutí. Nebohou ženu ošklivě zmrzačil, když jí bylo teprve 15 let.

To, že lidé jsou schopni čehokoliv, i toho nejhoršího co si sotva dokážeme představit, se přesvědčila na vlastní kůži indická dívka Anshu Rajput (20). Když za ní jako za patnáctiletým děvčetem přišel její soused (55) a požádal ji o ruku, nevěděla, že odmítnutí bude mít přímo fatální následky.

Muž, který nesnesl odmítnutí vůbec dobře, se vloupal do Anshuina pokoje a polil jí celý obličej kyselinou. A to vše probíhalo, když dívka spala. Anshu kyselina znetvořila na celém obličeji. Vůbec nic neviděla, protože jí kyselina zasáhla oči a nemohla říct ani jedno slovo, protože se jí žíravina dostala i do pusy.

Jediné, co mohla, bylo poslouchat pláč rodičů a rady doktorů. „12 dní jsem musela ležet v bolestech v nemocnici,“ řekla Anshu. Po propuštění nemohla mluvit ani se na nic podívat ještě 7 měsíců. Malinko uklidňující bylo, že muž byl zatčen ještě tu noc, kdy byla dívka napadena.

Po navrácení zraku na jedno oko se Anshu děsila každého pohledu na sebe. Odmítala mít v domě něco, kde by viděla svůj obličej. „Jednoho dne jsem pila sklenici vody a viděla jsem svůj hrůzný odraz, který mě vyděsil. Začala jsem ječet jako v hororu,“ řekla Anshu.

A jak už to tak bývá, takovéhle rány zahojí jen čas. Anshu to nevzdala a vyhledala odbornou pomoc. Šla na místo, kde byla spoustu žen, které potkal stejný osud, ale vůbec se tím nechtěly zaobírat a chtěly žít dál. Po čase stráveném mezi dalšími oběťmi kyselinových útoků se Anshu dala dohromady a teď sama pomáhá ostatním, kteří potřebují pomoct.

Video:Jak se líčí znetvořená oběť kyselinového útoku...

Video  Jak se líčí znetvořená oběť kyselinového útoku...  - Youtube.com
Video se připravuje ...

anticccp ( 6. srpna 2018 08:00 )

Muslimská kultura.

cznb ( 5. srpna 2018 15:09 )

Za pár měsíců běžný výchovný prostředek, jen se to nesmí přehnat, aby žena mohla vykonávat pracovní činnost.

sores ( 5. srpna 2018 10:04 )

Toto dokáže jen čmoud nekulturní dítě mít za manželku na prznění!! A ti by chtěli zabrat celou Evropu, no potěš koště. Jedině plyn na ně.

Ella21 ( 5. srpna 2018 08:38 )

za útok kyselinou a znetvoření by měl být trest smrti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání