Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Zdrcená máma utopené Majky (†17): K plavání ji přemluvila kamarádka

Autor: shp - 
14. července 2018
05:59

Ve čtvrtek dopoledne se v obci Dolné Kočkovce v okresu Púchov naskytl hasičům strašný pohled, když z vody vytáhli tělo mladičké studentky Majky (†17). Po děvčeti pátrali několik dní poté, co zmizela v řece Váh.

Majka se během návratu z hudebního festivalu Pohoda rozhodla s kamarádkou přeplavat řeku Váh. Po polovině cesty jí však přestaly stačit síly, ponořila se a ven už nevyplavala.

Kamarádka Majky jí pomoc nedokázala, proto přivolala pomoc. Snahy na záchranu však byly marné. Smrt milované dcery nejhůře snáší její maminka. Monice se doslova zhroutil svět.

Slyšela jsem, že ji k přeplavání Váhu přesvědčila nějaká Kara, kterou neznám. Majka cítila, že nemá dost sil, aby to zvládla. Nestačila s dechem a se silami, napila se vody a začala se topit,“ řekla máma Novému Času.

Ta druhá se jí snažila zachránit, ale Majka ji začala tahat dolu, tak ji nechala tam, aby se sama zachránilala,“ dodala zdrcená Monika Novému Času. Nyní jí zbyly jen oči pro pláč. Dceru jí už nikdy nic ani nikdo nevrátí.

flora ( 14. července 2018 16:03 )

Psali že obě měly nátisk. Jak může maminka svádět vinu za smrt na nějakou kamarádku ? Neměla dceru tedy nikam v 17 letech pouštět, kdy je taková ovlivnitelná. Asi jí i na ten alkohol kamarádka ukecala že jo?

Dagu69 ( 14. července 2018 11:05 )

Za blbost se platí a někdy dost krutě!

zlymikes ( 14. července 2018 11:04 )

ta zpráva je upravená - v té první byla i informace té druhé dívky , že nejdříve chvíli poseděli v baru na břehu a něco popily - prostě nezletilé nalily hlavu a šli přeplavat Váh

Monikay ( 14. července 2018 10:35 )

Je to neštěstí, já myslím že nemusely být moc opilé, stačí blbý hec. Jak jsem četla verzi té její kamarádky, snažila se ji z vody dostat, ale asi nebyla dost silná. Prý utonula pár metrů od břehu. Škoda, že tam nebyl nějaký delší klacek, provaz, něco čeho by se mohla chytnout.

safinka59 ( 14. července 2018 10:03 )

...v sedmnácti letech je svéprávná a nikdy nikdo nemůže toho druhého k něčemu přemluvit, pokud sám nechce !!! Holky byly po tahu, určitě po festivalu nevyspalé a jedna to nedala. Smutné, ale házet vinu na druhého je špinavost !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání