Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenci nedaleko českých hranic: Rychlostí 85 km/h na střeše dodávky!

Hoši se u pořizování fotky náramně bavili.
Hoši se u pořizování fotky náramně bavili.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Pavla Ksiazkiewiczová - 
13. června 2018
06:53

Zábavu hraničící s lidským rozumem předvedla partička šílenců v německém Sasku. Po silnici jen asi 25 km od českých hranic pádili rychlostí kolem 85 km/h, přičemž dva seděli na střeše dodávky, jiní se z ní vykláněli a další zakrýval řidiči oči!

Fotografie byla pořízena letos v únoru na rychlostní tříproudové silnici B101 u německého městečka Aue a jde o skupinu nejméně osmi rozjařených hochů v dodávce Volkswagen Transporter. Evidentně vědí, že jejich šílenou jízdu kamery dokumentují, protože »zdraví« policii vztyčenými prostředníky.

Dva se stejným tetováním na břiše přitom jedou na střeše, dva se vyklánějí z otevřených dveří, spolujezdec rukou zamezuje řidiči ve výhledu. A všichni se náramně baví. To vše při rychlosti 85 kilometrů v hodině!

„Fotka je opravdová! Byla nalezena v našem interním systému,“ uvedla policejní mluvčí Jana Ulbricht. Ta entuziasmus chlapců příliš nesdílí. „Ohrožovali nejen sebe, ale i ostatní účastníky provozu,“ dodala s tím, že za to by měli být potrestáni. V případě usvědčení jim kromě pokuty hrozí dokonce i vězení za obecné ohrožení. Proto také byla fotka nyní zveřejněna.

Policie totiž po partičce výtečníků pátrá zatím marně, neboť z auta odmontovali registrační značky a nebylo je tak zatím možné identifikovat. Nelze vyloučit ani to, že mohli pocházet třeba z Česka…

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání