Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelná tragédie: Františka (†36) během středeční bouřky zabil blesk

Neuvěřitelná tragédie: Františka (†36) během středeční bouřky zabil blesk (ilustrační foto).
Neuvěřitelná tragédie: Františka (†36) během středeční bouřky zabil blesk (ilustrační foto).  (Autor: Michal Protivanský)
Autor: dce - 
25. května 2018
09:36

Absolutně neuvěřitelná tragédie se odehrála v Nitře na Slovensku. Františka (†36) během středeční bouřky zasáhl blesk. Lékaři už mu nedokázali pomoci.

Neštěstí popsali televizi JOJ svědci. Podle nich stál František z Malého Cetína během středeční bouřky sám pod stromem v parku proti místnímu kostelu, když ho najednou zasáhl úder blesku. Muž se bez života sesunul k zemi.

Přivolaní lékaři, kteří byli na místě během chvilky, se Františka pokoušeli oživovat, ale marně. Přesnou příčinu smrti teď musí určitě nařízená pitva.

V Česku před nedávnem blesk zasáhl malé dítě. K události došlo na Domažlicku uprostřed fotbalového tréninku. Devítiletého chlapce zachránili svědci, kteří ho oživovali podle instrukcí operátorky záchranné služby.

mrdkazkrtka ( 25. května 2018 00:06 )

Ročně zemře takto asi 400 lidí a proč nás Blesk informuje o nějaké události na východě Evropy v malé vísce ? A co v Bangladéši, to budete referovat taky o každém nebohém občanovi..

msml20 ( 24. května 2018 18:58 )

Taky se mně to zdá. Ale vlézt si pod strom, nebyl zrovna moudrý nápad. Je mi ho líto i celé rodiny.

cocumysvole ( 24. května 2018 18:21 )

Poslední dobou to nějak tříská do lidí. Jestli bohům neutekl Loki z vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání