Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Televizního producenta (†38) zabila elektronická cigareta. Prorazila mu hlavu

Autor: shp - 
17. května 2018
14:02

Mladý televizní producent Tallmadge Wakeman D’Elia (†38) se stal obětí výbuchu elektronické cigarety. Ta explodovala v jeho bezprostřední blízkosti, když byl ve svém domě v americkém St. Petersburgu na Floridě.

Podle FEMA (Federální agentura pro zvládání krize) jde o první vyšetřovaný případ úmrtí v souvislosti s výbuchem elektronické cigarety ve Spojených státech. V pitvě, kterou získaly zprávy ABC Action News, stojí, že

muž navíc utrpěl popáleniny na 80 % těla. Proč však elektronická cigareta explodovala, není dosud jasné. Podle vyšetřovatelů šlo o nehodu. „Viděla jsem kouř stoupající ze střechy. Doufali jsme, že nikdo nebude doma, ale poté jsme našli Wakeovo tělo,“ řekla zpravodajské relaci D’Eliaova sousedka Dale Kleine.

FEMA uvedla, že mezi lety 2000 až 2016 vyšetřovala na 200 případů v souvislosti s explozí nebo jiným selháním elektronické cigarety. Tento je však první, který skončil fatálně. D’Elia pracoval jako televizní producent pro stanici CNBC. Po přestěhování na Floridu začal podnikat na volné noze.

VIDEO: Muži se vznítila baterie od elektronické cigarety v kapse.

Video  Muži se vznítila baterie od elektronické cigarety v kapse.  - Youtube
Video se připravuje ...

zlymikes ( 17. května 2018 14:38 )

neřekli mu,že nesmí používat švablíky

cocumysvole ( 17. května 2018 14:27 )

Kde asi udělali výrobci chybu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání