Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřešovanou holčičku (†10) našli po 8 letech mrtvou, vrah uniká

Autor: lm - 
11. května 2018
19:44

Dlouhých osm let nevěděli, co se stalo jejich krásné holčičce, která se ztratila v létě roku 2009. Policie jim nyní oznámila zdrcující zprávu. Ostatky jejich dcery byly nalezeny stovky kilometrů od domova. Někdo ji zavraždil.

Desetiletá Lindsey Baum ze sotva dvoutisícového městečka McLeary ve Washingtonu se ztratila 26. června 2009 cestou domů od kamarádky. Její případ si získal značnou publicitu a plnil titulky předních amerických novin, přičemž obličej ztracené holčičky se objevil i na titulce magazínu People. Pátrání bylo ale dlouhou dobu bezúspěšné.

Až loni na podzim byly na východě státu Washington, tedy stovky kilometrů od jejího bydliště, objeveny lidské ostatky. Našli je lovci ve velmi nepřístupné oblasti. Laboratoř FBI nyní potvrdila, že patří právě pohřešované holčičce. Šerif Rick Scott to oznámil na tiskové konferenci s tím, že policie nyní bude pátrat po jejím vrahovi.

Rodina Lindsey je smutnou zprávu naprosto zdrcená. Nejhůře to nese její maminka Melissa, která po zmizení dcery trávila denně dlouhé hodiny ježděním v autě po okolí v naději, že svého malého andílka objeví. Po Lindsey pak pátrala i v následujících letech a do poslední chvíle neztrácela naději.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání