Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po 27 letech chytli vraha: Ženu zastřelila milenka jejího manžela

Autor: lm - 
27. září 2017
22:16

Dlouhých 27 let se nedařilo vypátrat brutálního vraha, který v masce klauna chladnokrevně zastřelil Marlene Warrenovou (†40) na prahu jejího domu na Floridě. Policisté až nyní vypátrali podezřelou a nestačili se divit. Zadrželi totiž novou ženu manžela oběti. 

Marlene Warrenová byla zastřelena 26. května 1990. Neznámý vrah v kostýmu klauna s balónky zazvonil u ní doma ve Wellingtonu na Floridě, a když Marlene otevřela dveře, tak ji střelil přímo do obličeje.

Policie zprvu podezírala manžela oběti Michaela Warrena, protože podle přátel měli tou dobou vážné manželské problémy. Čtyři měsíce po vraždě se policisté dozvěděli, že Michael měl mít poměr s ženou jménem Sheila, a dokonce jí platil nájem, když odešla od manžela. Policisté muže a jeho milenku důkladně prověřili, spojení s vraždou ale neobjevili. Zato ale zjistili řadu trestných činů, kterých se Michael Warren dopustil jako majitel půjčovny aut. Za stáčení kilometrů, vydírání a krádež auta dostal tři roky ve vězení a po odpykání trestu v roce 1997 zmizel.

Znovu se objevil až v roce 2002, kdy si vzal svou milenku Sheilu. Pár spolu provozoval restauraci v Tennessee. Policisté případ znovu otevřeli v roce 2014, kdy jim nová metoda DNA analýzy umožnila znovu prověřit důkazy. Tentokrát už měli vyšetřovatelé štěstí a konečně získali potřebný důkaz, aby mohli zatknout Sheilu Keen Warrenovou (54) a obvinit ji z vraždy prvního stupně. Žena nyní bude vydána na Floridu, kde ji čeká soud. 

Video: Milan D. obviněný z vraždy Nikoly (†20) tvrdí, že je nevinný

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání