Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tempus objasnil další záhadné úmrtí: Muž byl před 8 lety ubit k smrti

Aladara Pohlodka (vlevo) měl ubít jeho zaměstnavatel František H.
Aladara Pohlodka (vlevo) měl ubít jeho zaměstnavatel František H.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: lm - 
25. listopadu 2016
22:30

Policejnímu týmu Tempus se zřejmě podařilo objasnit další záhadné úmrtí! Obětí je pětatřicetiletý muž, jehož tělo bylo nalezeno v únoru 2008 na poli v Chýnici u Prahy. Zabít ho měl jeho zaměstnavatel!

Pětatřicetiletý Aladar Pohlodko byl nalezen v únoru 2008 traktoristou za hromadou hnoje na poli v Chýnici u Prahy. Kriminalistům se ho podařilo identifikovat až s pomocí otisků prstů, neznámého muže totiž nikdo nepohřešoval. Už na první pohled ale bylo jasné, že přirozenou smrtí nezemřel.

„Pitva prokázala, že muž byl fyzicky napaden, zbit a později na následky zranění zemřel,“ řekla tehdy podle TV Nova policejní mluvčí Soňa Budská. Policistům se ale dlouhá léta nedařilo vypátrat pachatele, naděje svitla až po téměř devíti letech.

Podle TV Nova státní zástupce už obžaloval podezřelého. „Muž je stíhán pro trestný čin těžká újma na zdraví s následkem smrti,“ upřesnila mluvčí státního zastupitelství Štěpánka Zenklová. Útočníkem má být pražský provozovatel pouťových atrakcí František H., pro kterého ubitý muž pracoval jako pomocník. František H. se prý ke svým zaměstnancům choval velmi surově a Pohlodka brutálně napadl. Pak už muže nikdo neviděl.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání