Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policisté našli na Domažlicku oběšence: Zachránili mu život!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ljš - 
27. února 2018
17:15

Přišli za minutu dvanáct! Policisté z Horšovského Týna objevili o víkendu muže, který se pokusil oběsit. Naštěstí ho dokázali rychle přivést zpět k životu.

Policisté muže objevili v neděli pozdě večer při obhlídce. V neoploceném areálu pískovny u obce Luženice si všimli světel vozidla.

„Po příjezdu na místo nalezli nastartované vozidlo a v jeho blízkosti oběšeného muže. Policisté okamžitě odřízli lano, na kterém visel, a ihned začali muže resuscitovat. Činili tak do příjezdu záchranářů, podařilo se jim obnovit životní funkce třiačtyřicetiletého cizince. Zdravotníci pak převezli muže do nemocnice v Domažlicích,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

 

Proč si chtěl muž vzít život, nyní šetří domažličtí kriminalisté. „Horšovskotýnští policisté tak svou pohotovou reakcí a příkladným jednáním zachránili lidský život. Za to jim patří obrovské poděkování a respekt,“ uzavřela policejní mluvčí.

europa ( 28. února 2018 07:05 )

Patří jim poděkování a respekt? Ten zachráněný bude mít asi jiný názor. Pokud se člověk rozhodne k sebevraždě, má k tomu jistě pádné důvody. Já bych mu do toho nekecal.

majojo ( 27. února 2018 17:59 )

Já myslím, že genitální bude spíš autor celého článečku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání