Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mariňák, který zabil Usámu bin Ládina: Před letem se opil a policie ho musela vyhodit z letadla!

Autor: csk - 
27. února 2018
08:55

Hrdina z Afghánistánu Rob O'Neill to v neděli tak přehnal s pitím, že ho museli před vzlétnutím vyhodit z paluby letadla! Rob O'Neill (41) byl v neděli vyhozen z letu amerických aerolinií. V Nashvillu nastoupil do letadla směr Dallas, ale po několika minutách začal předvádět takové scény, že na něj musel personál přivolat policii. 

Podle svědků se nejdříve choval naprosto nevhodně k pasažérům. Letovému personálu, který se ho snažil uklidnit, sprostě nadával. Mariňák byl natolik opilý, že upadl do bezvědomí. Když přišel k sobě a byl požádán, aby opustil letadlo, začal být vůči letuškám agresivní a musela na něj být přivolána policie, které se konečně podařilo odvést ho z letada ven.

Voják už kolem sebe dříve budil značné kontroverze. Jeho kolegům se například vůbec nelíbilo, když si úspěšný zátah proti lídrovi Al-Kajda chtěl přivlastnit sám pro sebe. Po nedělním excesu se médiím podařilo O'Neilla zastihnout střízlivého, trapný incident ovšem odmítl jakkoli komentovat.

VIDEO: Muž řídil opilý i přes zákaz řízení. Strážníci si ho všimli, když jel v protisměru

 

sores ( 27. února 2018 11:11 )

Ten do.by.te.k mohl chlastem zavít všechny pasažéry kdyby odletěl,no hrůza!!!! Okamžitě sebrat povolení létat a vysokou pokutu. Je to sv.i.ňá.r.na před jakýmkoliv řízením chlastat to svi.n.s.t.vo!

Nezadat ( 27. února 2018 09:19 )

***o,zavraždit můžeš jen slušného člověka a nikoliv špinavý dobytek.

Nezadat ( 27. února 2018 09:17 )

Doufám,že to nebylo příliš vysoko nad mraky.

Zobrazit celou diskusi