Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhada vyřešena! Tajemného muže z dálnice D10 poznali příbuzní

Autor: ljš - 
10. ledna 2018
10:22

Byl silně rozrušený, při focení zavíral oči a od soboty nepromluvil! Liberečtí policisté pátrali po totožnosti asi třicetiletého muže, který byl nalezen na dálnici D10. Až o čtyři dny později se k tajemnému mladíkovi přihlásila jeho rodina.

Zmateného mladíka kráčejícího po kraji dálnice objevili celníci. Muž s nimi ale nijak nekomunikoval. Předali ho proto policistům, kteří ho převezli do psychiatrické nemocnice. 

Muž se i dál choval velmi podivně. S policisty ani lékaři od svého nalezení nepromluvil a působil vyděšeně. Nechtěl se ani nechat vyfotit a neustále zavíral oči. „Jeho chování od samého počátku vykazovalo známky mentálního postižení nebo úzkostného a velmi zhoršeného psychického stavu,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Zvláštní stopou byly papírové pásky sloužící jako vstupenky, které měl na rukou. Z nich policisté zjistili, že se 22. prosince účastnil pražského koncertu skupiny Tři sestry a o týden dřív kapely Tata Bojs.

Záhada mužovy totožnosti se vyjasnila jen pár hodin poté, co policisté vydali jeho fotografie. „Po zveřejnění naší výzvy v médiích se  nám v úterý v podvečer ozvali rodinní příslušníci muže z dálnice D10, kteří nám před několika okamžiky jeho jméno a další potřebné identifikační údaje sdělili. Pátrání po jeho totožnosti tudíž odvoláváme,“ informovala mluvčí.

Znáte tajemného muže? Napište nám na tip@blesk.cz nebo volejte na tel. číslo 724 014 586.

kajineknahrad ( 10. ledna 2018 12:17 )

Tak už víme, proč tu carmin přestal tapetovat. Ale rodina ho snad zase pustí k PC

Dr_Vylizpicinsky ( 10. ledna 2018 11:00 )

Asi mu z něčeho j-e-b-l-o

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání