Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gauner za volantem srazil na Strakonicku ženu a nechal ji umřít v příkopu: Policie pátrá po náklaďáku s autem na korbě

Autor: hra - 
4. ledna 2018
11:22

Policie hledá podezřelý náklaďák s autem na korbě. Tento vůz mířil 27. prosince po 17. hodině po silnici 1/20 ze Střelských Hoštic na Strakonice. V tu dobu tudy procházela žena (†42). Její tělo našli svědci v příkopu.

Vše nasvědčuje tomu, že chodkyni někdo srazil a ujel. „Uvítáme každé svědectví, každý záznam z autokamer od řidičů, kteří po uvedené silnici jeli mezi 17. a 18. hodinou. Dále jakýkoliv záznam, který zachytil nákladní automobil Mercedes Benz Axor modré barvy, který převážel na plošině menší nákladní automobil s korbou světlé barvy,“ požádala o pomoc policejní mluvčí Jaromíra Nováková s tím, že policisté intenzivně hledají řidiče tohoto náklaďáku.

„Mohl by mít důležité informace k objasnění tragické nehody,“ dodala Nováková. Neznámý náklaďák projížděl po silnici 1/20 od Horažďovic směrem na Strakonice, kde ho zachytily kamery na mostě Jana Palacha a v ulici 5. května.

Neznámý řidič ženu srazil na frekventované silnici spojující Plzeň s jihem Čech. Neznámý řidič ženu srazil na frekventované silnici spojující Plzeň s jihem Čech. | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání