Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena vezla 4 děti: Smyk, náraz do stromu, odhození na pole! Pro děvčátko (6) letěl vrtulník, další děti jsou ve vážném stavu

Vážná autonehoda na Třebíčsku: Čtyři děti se zranily po nárazu do stromu (ilustrační foto)
Vážná autonehoda na Třebíčsku: Čtyři děti se zranily po nárazu do stromu (ilustrační foto)  (Autor: Zbyněk Schnapka / Blesk)
Autor: ČTK - 
3. ledna 2018
10:47

Smykem a nárazem auta do stromu skončila v úterý 2. ledna jízda třiačtyřicetileté ženy na Třebíčsku. Při nehodě se zranila řidička a čtyři děti ve věku 6 až 13 let. Dvě z nich vážně.

"Šestiletá dívka byla letecky dopravena do Českých Budějovic. Byla převedena na umělou plicní ventilaci," řekla ředitelka krajských záchranářů Vladislava Filová. Osmileté dítě bylo kvůli těžkému zranění transportováno do Brna. Podle policie auto mělo správné zimní pneumatiky a řidička nepila alkohol.

Dvě starší děti převezli záchranáři podle Filové do třebíčské nemocnice. Jejich zranění byla středně těžká. Řidička skončila v jihlavské nemocnici.

Žena řídila Ford Fusion, se kterým dostala v levotočivé zatáčce smyk. "S vozidlem vyjela vpravo mimo pozemní komunikaci do silničního příkopu, kde jeho levou boční stranou narazila do vzrostlého stromu. Poté bylo vozidlo odhozeno na pole," uvedla policejní mluvčí Dana Čírková.

Po dobu zásahu záchranářů byla silnice č. 152 uzavřena a provoz odkloněn na okolní komunikace. Okolnosti dopravní nehody policisté dál zkoumají.

1gedzitka ( 3. ledna 2018 14:40 )

Hmmm ford fusion... To znamená 13-ti leté děcko jako spolujezdec a zbylé v zadu. Autosedačky tam nenacpe, takže max podzadečníky k ničemu....

alfasamec ( 3. ledna 2018 11:04 )

Lidé "spěchají" i když to klouže. Pokud někdo z důvodu nepřízně počasí zpomalí, ostatní se mu lepí na koncová světla a riskantně ho předjíždějí. Ale tady jde o životy a zdraví, jezděte opatrně!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání