Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásnou moderátorku (†29) zastřelil manžel: Smrt mámy viděl vyděšený syn

Autor: shp - 
28. prosince 2017
10:31

Rodinné drama skončilo smrtí krásné ruské moderátorky. Zhanna Veber (†29) zemřela poté, co ji zblízka střelil její odloučený manžel Anatolij Leontikov (36). Vraždu viděl na vlastní oči jejich devítiletý syn, kvůli kterému se pár do krve pohádal.

Zhanna se s manželem rozešla před dvěma lety, ale oficiálně se nikdy nerozvedli. Populární moderátorka mu odepírala možnost syna vídat. Jeho kontakt s dítětem chtěla navíc přerušit nadobro. „Odloučili se před dvěma lety. Zhanna mu chtěla omezit přístup k dítěti,“ potvrdil rodinný přítel.

Na Štěpána vše vyvrcholilo vraždou. Anatolij rozbil okno a dostal se násilím dovnitř domu moderátorky. Zhanna mu odmítla syna vydat a s manželem se začala hádat. Dělník, který dříve pracoval jako policista, vytáhl plynovou pistoli a svou manželku střelil před zraky syna z bezprostřední blízkosti.

I když není plynová pistole navržená k zabíjením, zásah zblízka Zhannu fatálně zranil. Zemřela v ambulanci na cestě do nemocnice. Vyděšeného syna poté otec unesl. Poté, co zemřela, vzal chlapce ke svým příbuzným,“ vysvětlil nejmenovaný kamarád rodiny.

Na útěku však dlouho nepobyl. Policii se nakonec sám vzdal. Poté vyšlo najevo, že se Zhanna chtěla odstěhovat a vraždící manžel už by syna možná nikdy neviděl. Ruská televize Laba poté moderátorce věnovala pořad na památku. Celá tragédie strhla v domácím Rusku velkou vlnu pozornosti.

Další smrt, která otřásla Ruskem: Blogger se nechal uštknout kvůli nešťastné lásce

ivoadler ( 28. prosince 2017 15:09 )

Některé televizní moderátorky bych zastřelil taky. Zvláště ty délesloužící.

mitoz ( 28. prosince 2017 14:08 )

Za to teď syna uvidí každý den

jity ( 28. prosince 2017 12:37 )

Nic si nezasloužila, nebylo to vůbec řešení, toto mohou napsat jen úchylové a magoři.

marti33 ( 28. prosince 2017 12:15 )

Zhanna mu chtěla omezit přístup k dítěti,“ potvrdil rodinný přítel. Zachoval se správně. Jiné řešení to nemělo.

papik ( 28. prosince 2017 11:42 )

Zřejmě chtěla kluka od táty odstřihnout úplně, nechat na něm jen platit alimenty, klukovi vtlouct do hlavy, že ho otec nemá rád a nakonec si nabalit nového partnera. Krásná, ale bohužel rozmazlená zlatokopka, protože ne nadarmo se říká, že pýcha předchází pád.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání