Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt na videu: Moderátorku zabila padající palma, tragédii zachytily kamery

Autor: aba - 
30. července 2017
18:55

Nicnetušící Kanchan Nath (†58) procházela po ulici, když na ni spadl strom. Těžká palma spadla přímo na ženu jen pár měsíců poté, co Kanchan podepsala petici, aby byl nebezpečný strom pokácen.

K tragédii došlo minulý týden v Indii, ve městě Mumbaj. Reportérka státní televize Doordarshan se zrovna vracela ulicí plnou obchodů ze své pravidelné hodiny jógy, když na ni spadla bezmála osmimetrová palma.

Těžký strom ji svou váhu přišpendlil k zemi a způsobil mnohočetná zranění. Lidé se ji snažili pomoci a zpod stromu vyprostit. Kanchan byla převezena do nemocnice, kde po třech dnech podlehla zranění hlavy.

Kanchan bydlela nedaleko se svým manželem a jen pár měsíců před tragickou nehodou oba podepsali petici, která vyzývala vládu, aby dovolila místním strom pokácet. Rezidenti z okolí se totiž shodují, že bylo jen otázkou času, kdy strom spadne. Vládní úředník byl strom dokonce i prohlédnout, prohlásil ale, že je v dobrém stavu, a tak není třeba ho kácet. 

pajato73 ( 31. července 2017 07:32 )

jenze ten nakup, co tam pan odstavil na chodniku, aby mohl pomoct, mu nikdo neukradl. V Cesku by ten nakup hned nekdo ukradl. Tak jim rikej jak chces, ale ten rozdil snad vidis i ty, ne?

la.ma ( 30. července 2017 20:28 )

jojo, kdo jinému /stromu/ smrt přeje, sám smrt obdrží

Zobrazit celou diskusi