Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tragická nehoda v Olomouci: V mercedesu zemřela krásná Jana! Byl to anděl, pláčou její přátelé

8. prosince 2017
19:35

Při tragické nehodě v noci na dnešek v Olomouci vyhasl život mladé kosmetičky Jany. Žena seděla na místě spolujezdce v luxusním voze mercedes, který se podle svědků řítil vysokou rychlostí ulicemi Olomouce. Auto narazilo do sloupu veřejného osvětlení. Jana byla bohužel na místě mrtvá.

Nehoda se stala před 01:00 v olomoucké Wolkerově ulici. „Z prvotního šetření vyplývá, že osobní vozidlo Mercedes s dvoučlennou osádkou jedoucí směrem do centra města z prozatím přesně nezjištěných příčin narazilo do sloupu veřejného osvětlení,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Šestačtyřicetiletý řidič při nehodě utrpěl středně těžká zranění, spolujezdkyni už ale bohužel nebylo pomoci.

Podle informací Blesk.cz na místě zahynula mladá olomoucká kosmetička a vizážistka Jana. Na internetu ji oplakávají desítky lidí. Nedokážu popsat slovy, jaký zármutek teď prožívám. Byla jsi moje spřízněná duše, anděl, který rozdával úsměv. Nechápu, že už tady nejsi, život je nespravedlivý. Budeš nám strašně moc chybět. Jednou se zase sejdeme všichni tam nahoře. Sbohem, moje sestřičko,“ napsala na Facebooku její sestra Kateřina.

Lidé pod příspěvkem na Janu vzpomínají jako na vždy pozitivní, přátelskou a veselou ženu, která se jim nesmazatelně zapsala do života a vyjadřují rodině upřímnou soustrast. "Upřímnou soustrast. Byla opravdu ANDĚL. Tomu se nedá ani věřit," smutní jedna z kamarádek. "Janičko, budeš mi moc chybět. Neznám a troufám si říct, že ani nepoznám člověka s takovou krásnou duší a energií. Nemůžu tomu uvěřit. Upřímnou soustrast rodin," přidala další. 

Řidič je hospitalizovaný v olomoucké fakultní nemocnici. „Muže jsme přijímali se středně těžkými zraněními, měl otřes mozku a poraněný hrudník. Šlo ale o zranění, která jej neohrožovala na životě. Je na úrazové jednotce intenzivní péče,“ řekl mluvčí nemocnice Egon Havrlant. Podle policejní mluvčí vzhledem ke zranění nemohla být u řidiče provedena orientační dechová zkouška a byl proto nařízen odběr krve v nemocnici, podle svědků ale vypadal silně opilý.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání