Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (14) z Písku poslala po Facebooku hanbaté fotky mladíkovi. On ji pak vydíral

Dívka (14) nakonec mladíkovi fotky ve spodním prádle poslala a on ji pak začal vydírat.
Dívka (14) nakonec mladíkovi fotky ve spodním prádle poslala a on ji pak začal vydírat.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
4. prosince 2017
18:25

Teprve čtrnáctiletá dívku se na Facebooku seznámila s mladíkem, se kterým si začala často psát. On ji pak přemluvil, aby mu zaslala hanbaté fotky. Dívka nakonec souhlasila, jenže pak přišlo nechutné vydírání.

Dívka z Písku nejdříve nesouhlasila a bránila se. Jenže chlapec ji přemlouval a přemlouval, až ji nakonec přesvědčil. Čtrnáctiletá holčina mladíkovi poslala vyzývavé fotografie, na kterých je ve spodním prádle. Jenže tím to neskončilo.

Chlapec ji začal vydírat. „To samotné vydírání spočívalo v tom, že pokud by další fotografie neposlala, tak by vyhrožoval tím, že ty, co už má, zveřejní na síti,“ řekla TV Nova mluvčí policie Kamila Čuřínová. Nezletilá dívka se nakonec rozhodla problém řešit a zašla na policii.

Naši kriminalisté se začali případem zabývat. Dostali se až k mladíkovi, proběhla u něj domovní prohlídka a mladík si 30. listopadu vyslechl obvinění pro trestné činy vydírání a zneužití dítěte k výrobě pornografie,“ doplnila mluvčí. Chlapci hrozí až pětileté vězení.

Podívejte se na video. Dívku vydíral přítel fotkami, ona spáchala sebevraždu.

Video  Kyberšikany přibývá: Dívku vydíral přítel fotkami z e-mailu, spáchala sebevraždu.  - Blesk
Video se připravuje ...

brezovakroman ( 4. prosince 2017 19:17 )

Blbka, houpací koník má evidentně vyšší IQ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání