Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dětští popravčí v ISIS: Vězni usekali ruce, pak mu setnuli i hlavu

Autor: shp - 
30. listopadu 2017
16:38

Teroristé z ISIS zveřejnili jedno z nejděsivějších videí, které natočili. Zachycuje připoutaného vězně, kterému dětští popravčí nejdříve useknou obě ruce. Poté mu asi osmiletý chlapec uřízne hlavu, kterou se pak chlubí jako trofejí. 

Video bylo natočeno v provincii Khorasan, která se rozléhá v hornaté oblasti mezi Afghánistánem a Pákistánem. Dotyčný vězeň je na záznamu označen za Afghánce, který špehoval pro Spojené státy. A to ISIS neodpouští.

Nebožák je řetězy připoután ke stromům. Nejdříve mu dva maskovaní asi šestnáctiletí chlapci uříznou ruce. Muž naříká, trpí a krvácí. Poté je položen na kámen a asi osmiletý chlapec mu uřízne zaživa hlavu. Tu poté vystaví jako trofej.

Video jenom potvrzuje zavrženíhodné praktiky radikálů z ISIS, kteří vymývají dětem mozky a nutí je k těm nejbrutálnějším činům. Jejich dětskou psychiku to nenávratně ovlivní a co z takovýchto ratolestí vyroste, je lepší si nedomýšlet…

djaba ( 1. prosince 2017 10:20 )

 Můj tatík v osmi létech toužil po prutu s navijákem na ryby .Já v osmi toužil po kole s přehazovačkou a můj syn toužil po radiomagnetofonu .Později jsme se synem chtěli pořádný písíčko .Asi jsme byli moc nároční , jinde jim stačí kudla nebo mačeta .

gabreta ( 30. listopadu 2017 21:57 )

To nejspíš budou ty dětské oběti bojů, které má převzít do opatrování Evropa!! No potěž koště!!

zidoniusek ( 30. listopadu 2017 20:42 )

mají je nastěhovat na převýchovu k šílené germánce

johanvonbahnhof ( 30. listopadu 2017 18:51 )

Tyhle odporné machomedánské bestie by měli po dopadení zaživa rozpustit v louhu nebo vařit v oleji. Nic jiného si tyhle zrůdy nezaslouží...

moiaza ( 30. listopadu 2017 16:50 )

Nadějná mládež, která bude jednou dělat v ČR na naše důchody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání