Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hrůza! Ženu na Českolipsku přepadl bezdomovec, když v nemocnici čekala na sanitku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia)
Autor: aba - 
27. listopadu 2017
16:24

V noční můru se pro čtyřiapadesátiletou ženu z Českolipska stala už jistě tak dost nepříjemná návštěva nemocnice. Když se v pátek večer vracela z dialýzy, kterou právě absolvovala, oloupil ji bezdomovec o kabelku.

V pátek večer čekala žena v areálu nemocnice na odvoz sanitkou. Měla akorát po dialýze, když si k ní přisedl bezdomovec. Jeho další dva kamarádi zůstali stát opodál a sedící muž se ptal ženy na cigaretu. 

„Následně se pak muž stojící opodál vrhl na její kabelku a začal se s ní přetahovat. Než se mu podařilo kabelku ženě ze sevření úplně vytrhnout, spadla s ní na zem a muž ji táhl několik metrů za sebou,“ popisuje hrůzné přepadení mluvčí Libereckého kraje Vlasta Suchánková. Pachatelé i s lupem utekli.

Přepadená žena si to ale nenechala líbit a nahlásila zvěrstvo na policii. Ti začali ihned jednat a všechny muže pochytali během třech hodin po přepadení. Dva z nich našli v kontejnerech na komunální odpad na českolipském sídlišti, třetího pak pod mostem. Ten měl u sebe také všechny kradené věci.

Všechny tři muže převedli na stanici k výslechu. „Bylo zjištěno, že skutku se dopustil pouze jeden z nich, a to 24letý. Další dva muže policisté po podání vysvětlení propustili ze zadržení, 24letého si na služebně nechali a obvinili ze zločinu loupeže,“ uzavírá mluvčí s tím, že mu v případě uznání viny hrozí dva až pět let za mřížemi.

Video: Zloději táhli oběť kvůli kabelce za autem

AliceNovakova3 ( 27. listopadu 2017 17:33 )

Bezdomovectví nehrozí, pokud budu makat a řádně platit nájem jako spořádaní občané. Pokud budu lempl a nežli vstávat do práce se budu někde poflakovat, no tak tady není řešení. Nebo ho musí sponzorovat rodina. A vůbec není v pořádku, když je mají sponzorovat ze svých daní pracující občané. Práce je dost a byty k pronájmu jsou také, každý strůjcem svého štěstí.

gogo56 ( 27. listopadu 2017 17:08 )

kurnik kde se ti bezdomovci pořád berou když Vašek veškrna tvrdil že nic takového nehrozí že to jen komunisti nás budou strašit ,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání