Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Senior chtěl nakrmit hladové šelmy: Tygr mu rozerval ruku

Autor: lm - 
25. listopadu 2017
22:01

Hrozivá zranění si odnesl senior, který chtěl nakrmit cirkusové šelmy v čínském Xichuanu. Hladový tygr se mu zakousl do ruky a odmítal se pustit. Pomoci mu museli až svědci.

K hrozivému incidentu došlo 22. listopadu v Xichuanu v provincii Che-nan. Cirkus do města přijel na vystoupení, které se mělo odehrát ještě téhož dne večer. Na exotické šelmy v klecích se přišel podívat i nejmenovaný místní senior, kterému se patrně zdála zvířata hladová a rozhodl se je nakrmit. 

Neopatrný senior strčil ruce s jídlem do klecí dvou šelem. Lvice si od něj maso vzala, snědla ho a nechala muže být. Tygr se ale seniorovi zahryzl do ruky a odmítal se pustit. Na pomoc muži přispěchal svědek, který s pomocí dlouhé tyče tygra odlákal. Muž s pochroumanou rukou pak skončil v nemocnici.

binddy ( 26. listopadu 2017 03:43 )

Že dospělý člověk krmí tygra jako by to byla kočka, to svědčí o tom, že vážně není při smyslech. Taky jsem si všimla, že má ten tygr hrozně malou klec a to je v každém cirkusu. Když si uvědomím, že ten tygr kromě drezůry a vystoupení, stráví celý život v tak malém prostoru, tak to musí být pro divoký zvíře vážně děs.

oliiiii3 ( 26. listopadu 2017 01:04 )

Jak dítě, strkat mu tam pracky, co si myslel že mu tygr půjde poděkovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání