Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svatba Veroniky a Erika skončila rvačkou: Host má zlomenou čelist, ženich na krku obvinění

Autor: lm - 
26. října 2017
11:04

Pravou italskou svatbu si nechtěně užili mladí novomanželé Veronika (25) a Erik (28) ze slovenského Prešova. Veselka jim skončila ještě před půlnocí, když se strhla velká rvačka. Jeden z hostů skončil se zlomenou čelistí a policie obvinila ženicha. 

Veronika a Erik se těšili, že svatba bude nejlepším dnem jejich života, jenže veselka dopadla katastrofou. Podle novomanželů za vše může opilý host Michal (24), který později »dostal přes hubu«. „Měl dost vypito, chodil k mým hostům, urážel je, i muzikanty,“ popsal nešťastný ženich slovenskému portálu Pluska.sk.

Okolo desáté hodiny došlo na focení, kterého se zúčastnil i Michal. „Chtěli jsme se vyfotit i s ostatními, ale on ustavičně lezl do záběrů a nedal si říct. Prosili jsme ho, ať nás nechá, že pak se znovu vyfotíme i s ním. Odpověděl, že s takovým buz**antem se on může fotit, kdy chce,“ dodal ženich.

Přítelkyně pak Michala odtáhla na chodbu a v tu chvíli vše začalo. „Najednou jsme viděli, že se strhla na chodbě rvačka. Mišo byl celý od krve, ona ležela na zemi v bezvědomí. Přijelo několik policejních hlídek i psovodi. Rvačku ani neřešili, jen odtáhli Miša stranou,“ uvedla nevěsta Veronika, která prý proplakala zbytek večera, dokud ji příbuzní neodvezli domů. „To se už nedalo usmívat se a bavit se dále,“ vysvětlila.

Podle svědků na chodbě se Michal do rvačky zapojil, a když chtěl jednoho z hostů udeřit, zavrávoral a spadl ze schodů. Pak se zvedl a vrátil se. Jenže když se zase rozmáchl, protivník byl rychlejší a dal mu pěstí do čelisti. Jeho přítelkyně to také schytala, když se ho snažila zachránit a objala ho.

Zkaženou veselkou noční můra pro novomanžele bohužel neskončila. Ženicha Erika totiž policisté obvinili z ublížení na zdraví, navzdory tomu, že na chodbě dle svých slov ani nebyl a může mu to dosvědčit vícero svědků. Profesionální voják se teď bojí o živobytí. Michalův otec je totiž vysoký policejní funkcionář a novomanželé se obávají, že vyšetřování nebude objektivní. Policisté ho totiž obvinili, i když jim ukázal, že na rukou nemá žádné rány a na oblečení nenašli žádné krevní stopy. Dokonce ani sám Michal neví, kdo ho praštil. „Já si přesně nepamatuji, že by mě udeřil on. Ani na to, že bych spadl ze schodů,“ vypověděl.

Případem se nyní zabývá žilinské policejní oddělení, prešovské bylo vyloučeno kvůli obavám z podjatosti. Advokát novomanželů ale požádá, aby vyšetřování vedla přímo prokuratura. Michalův otec tvrdí, že o vyšetřování nemá žádné informace. „Nevstupuji do toho principiálně. Chlapec utrpěl zranění, došlo k těžké újmě, pro mě je důležité, že je v pořádku. A to, jak se věc vyvine, je věcí dokazování. Cokoliv řeknu, může být použito proti mně. Já už mám za ten můj služební život dost zkušeností na to, abych se takových chyb vyvaroval,“ řekl Pluska.sk.

Video: Svatba se změnila v bitku: Bývalý nevěsty rozdával hostům její inkriminující fotky.

Video  Svatba se změnila v bitku: Bývalý nevěsty rozdával hostům její inkriminující fotky.  - Twitter
Video se připravuje ...

sores ( 26. října 2017 15:43 )

No jo slovačiska prešovský,tam je víc cigošů než slováků a hodně je to promíchané,cigoš s bílou nebo obráceně.Zrovna tak v Tatrách, samé čmoudi ve vesnicích.takže ta rvačka mě vůbec nepřekvapuje.

villon ( 26. října 2017 15:09 )

Svatba jak má bejt. Ta baba má drajv, všecka čest.

rada42 ( 26. října 2017 15:07 )

Pokud nemá zlomenou čelist nevěsta , tak to jsou amatéři...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání