Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohádková svatba milionářů: Kamarádka britské princezny si vzala syna koňského magnáta

Autor: aba - 
24. října 2017
16:31

Středomořský ráj byl svědkem další milionářské svatby. Tentokrát si finančník Max Sangster, syn slavného Roberta Sangstera, který vydělal své miliony na chovu závodních koní, bral Eveie Longdon, přítelkyni princezny Eugenie a podnikatelku, která navrhuje spodní prádlo.

Svatba se odehrála na Ibize, v malebné katedrále na vrcholu kopce jednoho z městeček a podle fotek, které hosté hojně sdíleli na Instagramu, nešlo o malou svatbu.

Podle zpráv zabrala svatba a následné oslavy celý víkend a svatebčané nijak nestrádali. Ubytováni byli v luxusním hotelu Agroturismo Atzaro Ibiza, kde si za noc v apartmánu účtují bezmála deset tisíc korun.

Jak ženich, tak nevěsta, kteří se poznali díky společným přátelům v roce 2012, nepochází z chudých poměrů a tak poté, co oznámili zasnoubení, se na Eveie doslova nahrnuli přední světoví novináři s dotazem, koho si vybrala jako návrháře svých svatebních šatů.

Čest oblékat nevěstu nakonec připadla návrháři Zuhairu Muradovi, který si za róbu naúčtoval prý až 350 tisíc korun. Zkrátka ale nepřišly ani družičky, které měly na míru šité designové šaty.

Oslavy páru, který je známým hostem na všelijakých party, zahrnovaly i večeři pod hvězdami a skvostně naaranžované stoly. Výzdoba katedrály, kde se obřad odehrával, byla proti tomu vcelku skromná a vévodily jí bílé květiny a citrusové ovoce.

Ačkoliv účet za svatbu nebyl zveřejněn, odhaduje se, že víkendové radovánky vyšly nový manželský pár na více než dva miliony korun. Finančník Max si to ale může dovolit. Jeho příjmy sice nejsou známy, ale jako jeden ze čtyř synů známého koňského magnáta Roberta Sangstera, který vydělal jmění na chovu a šlechtění závodních koní, finančně určitě nestrádá. V závěsu za ním se ale drží i jeho nová žena Eveie, která před tím, než uvedla na trh vlastní značku spodního prádla, pracovala jako PR manažer pro značky Gucci a Ralph Lauren.

Video: Nejluxusnější svatba roku v Rusku: Oligarcha Saša a modelka Xenie

Video  Nejluxusnější svatba roku v Rusku: Oligarcha Saša a modelka Xenie  - Instagram
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi