Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Devítipatrový dort a třímetrová vlečka s křišťály! Podívejte se na luxusní svatby boháčů z Filipín

Autor: rc - 
13. srpna 2017
06:30

Svatby dcerušek a synků ruských oligarchů jsou ve znamení extravagance, vystoupení hvězd hudebního průmyslu a předhánění se, kdo má tučnější konto! Ovšem nový význam slovům »luxus«  a  »bohatství« daly svatby filipínských boháčů!

Svatba v ráji! Herečka Rochelle Pangilinan si vzala za manžela svého snoubence, modela a herce Arthura Solinapu, ve městě Tagaytay na Filipínách. Přímořské město je perfektním místem pro svatbu. Nevěsta měla třímetrovou vlečku zdobenou tisícovkou krystalů Swarovski od dubajského designera Micheala Cinco, který navrhuje svatební róby pro samotnou katarskou královskou rodinu. A protože je svatba hodnocena podle dortu, hosté se mohli kochat pohledem na černý devítiposchoďový dort, který byl zdoben kaskádou čerstvých květin. Svatebčany pobavil ženich, který spolu se svými mládenci zatančil. Nechyběl ani ohňostroj!

❤❤❤ . @Regrann from @rochellepangilinan - Ganito magdiwang ang mga puso namin hanggang ngayon,😍❤️

Příspěvek sdílený ROCAHOLICS (@rocaholicsofficial_ig),Srp 12, 2017 v 4:12 PDT

 

Toto léto se s luxusními svatbami na Filipínách roztrhl pytel. Své ano si řekli i radní Ricarr Enriquez se svou vyvolenou Shilou Laciou. Pár se bral v hlavním městě Manila a to v hodovní síni v Palacio de Maynila, která je u snoubenců velmi oblíbená.  Novomanželům zahrál Filipínský filharmonický orchestr a snoubenci si na svůj velký den nechali připravit sedmipatrový dort, který byl zdoben krystaly.

 

Netradiční svatební róbu zvolila bloggerka Divine Lee, která si brala maloobchodního magnáta Blaka Goa. Divine řekla svému milému ano ve zlatých šatech. Pár se však pyšnil opravdu unikátním dortem. Svatební dort byl vyroben podle návrhu lustru slavné britsko-irácké architektky Zahy Hadid.

Hitched 💑 #BNGmarriedLifestyle #MarriedLifeAF

Příspěvek sdílený Blake Go (@blake_go),Srp 6, 2017 v 1:59 PDT

 

 

VIDEO: Jak vypadala milionová svatba čínské bloggerky a finančníka? Trvala 3 dny!

Video  Jak vypadala milionová svatba čínské blogerky a finančníka? Trvala 3 dny!  - Instagram
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi