Pro Adélu Banášovou a Viktora Vinczeho nebyla mediální pozornost nikdy důležitá. Také proto si navzdory své slávě raději řekli své ano už v pátek, tedy o den dříve před veřejně přiznanou svatbou, pouze v kruhu nejbližší rodiny. Díky svým kariérám mají ale oba řadu známých a přátel, a tak se rozsáhlým oslavám úplně nevyhli.

Ani tak ale neměli v plánu žádnou megalomanskou přehlídku luxusu. Pozvaných bylo asi sto hostů, mezi nimiž se objevily i známé tváře nebo vysoko postavení jedinci, ale pro Adélu a Viktora byla rozhodující hlavně přátelská atmosféra a zábava.

Moderátorka zazářila v elegantních splývavých šatech a televizní novinář Viktor Vincze v modrém obleku. Přesto, že si to klidně mohli dovolit, rozhodně zbytečně nerozhazovali. Například Viktor si odmítl nechat ušít další oblek, protože jich kvůli své profesi vlastní už několik a bylo by to podle něj zbytečné. Novomanželé neinvestovali ani do slavné kapely nebo luxusních pokrmů. Hosté měli dokonce zakázány i mobilní telefony! Nejdůležitější byly zkrátka úplně jiné věci…

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne…

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
21 fotografií