Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zmizení dcery hodila za hlavu? Matka Míši vyrazila s kamarády na pivo

Autor: dce - 
20. října 2017
09:50

Její dceru policie hledá už více než devět měsíců. Marně... Malá Míša Muzikářová zmizela začátkem roku, a protože se stále nepodařilo najít žádné indicie vedoucí k jejímu nalezení, případ byl formálně odložen. A vypadá to, že i Míšina máma starost o dceru už neprožívá. Na nejnovějších fotkách se usmívá s přáteli v hospodě.

Míša (13) už není ve speciálním pátrání policie Dítě v ohrožení. Od jejího zmizení uplynulo už totiž více než devět měsíců a policie má vážné podezření, že dívenka již není naživu. Hlavním podezřelým v případě jejího zmizení byl přítel její matky Otakar S. (†38).

Ten krátce po rozjetí pátrání spáchal sebevraždu; v jeho voze byly nalezeny Míšiny věci, jeho DNA policie našla na dívčině spodním prádle, navíc byl muž obžalován v případě sexuálního obtěžování dítěte...

Míšina maminka Eva (34) se po celou dobu vyšetřování k případu odmítala vyjádřit. Párkrát ji ale svědci uviděli v různých restauračních zařízeních. Od června se na fotografiích s přáteli už dokonce usmívá.

Nejinak je tomu i na nejnovějším snímku, který vyfotil její kamarád v hospodě. Eva Muzikářová šla posedět hned s několika přáteli na pivo. Nelze si nevšimnout značného počtu řetízků, které má kolem krku. Tentokrát to nevypadá, že by mezi nimi byl hákový kříž.

Právě kvůli své náklonnosti k nacismu byla před několika měsíci odsouzena za jeho propagaci. Dostala dvouletou podmínku a stát jí zabavil pochybné předměty s nacistickými symboly.

luckykubrt ( 26. října 2017 18:48 )

 Tak to není žádná novinka. Ona už přece chodila do těch hospod už dříve, když se ji Míša ztratila. Hlavně už konečně napište, co se stalo s Míšou.

69Honza ( 21. října 2017 14:32 )

 az na to,ze je to dva roky stara fotka,tak dobry

sporty ( 21. října 2017 09:17 )

Jo jirsbe, ten prostor s expaintballem + hřbitov u Všerub by se měl prohledat, pokud se tak stalo, zmínka nikde nebyla. Je to obdoba Hadačky kde pátrali.

jirsbe ( 20. října 2017 19:12 )

muze bejt ukryta za obci vseruby tam je hrbitov po devastaci ten snad neni ani videt na mape proste jako kdyby neexistoval je to kousek od cemyn tam se prece nehledalo krome domovni prohlidky nejspis to vypada na dobre promyslenou akci eva mu mohla misu predhodit s tim ze ji ota bude krejt proste tak aby to nijak nevypadalo ze v tom jede snim on vedel ze cajtum nesmi prozradit kam misu dal to ze hned po jeho sebevrazde menila vypoved ze ji ten telefon prinesl on a ze ji premluvil aby nikomu nic nerikala kdy by muselo bejt jasny ze stim ma neco spolecneho tudiz by jako kryla vraha ale ona rekla ze nevi kde ho nasel tim se tak vyhnula tomu mit za to ze ho jako vraha kryla vedome protoze se bez toho tela neda nic potvrdit to chrani evu a ona to moc dobre vi proto je v pohode ten telefon misi tam neprinesla nahodou to melo jenom cajty presvedcit ze misa byla ve stredu rano jeste doma tak jako otuv mobil kterej mu delal alibi v dobe toho zmizeni ze se nachazel v miste sveho bydliste + to misi zmizeni probehlo az potom co eva odjela do prace tudiz i ona byla zaroven kryta no vic to rozvadet nebudu treba ten plyn kterej nebyl jedovatej to se prece neda posuzovat jako pokus o vrazdu kdyz by ten ucel neplnil + jeste ze to ani hned neohlasila a dal si ho poustela domu

kombucha ( 20. října 2017 14:15 )

tak a to by mě zajímalo,kdo z vás by se za tu holčinu postavil,kdyby věděl,že je týraná a zneužívaná.asi jste u toho byli,když víte,že v tom máma jede.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání