Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Odporná nahrávka: Rebelové znásilnili ženu, uřízli jí hlavu a krev vypili. Rozzuřila je maličkost

Autor: dce - 
11. října 2017
10:26

Na veřejnost se dostala šokující nahrávka z Konga. Místní rebelové na videu bijí ženu, nechají ji znásilnit a poté jí useknou hlavu a vypijí její krev. Podle nich se totiž dopustila zrady – bojovníkům naservírovala k obědu rybu!

Rybu a vlastně jakékoliv maso mají bojovníci rebelů Kamuina Nsapu z Konga zakázáno jíst. Domnívají se totiž, že spolu s hygienou by to mohlo narušit jejich ochranu v boji.

Video, které bylo pořízeno v Luebu již v dubnu letošního roku, začalo v posledních dnech kolovat po WhatsAppu. Svědek natočil události, které následovaly poté, co místní žena protivládním rebelům v restauraci naservírovala pokrm s kousky ryby.

Na videu je vidět nahá žena stojící uprostřed náměstí, jak jí skupina lidí nadává a ubližuje. Rebelové ženu a syna druhé manželky jejího muže, který v restauraci rovněž pracoval, odsoudili k incestu na veřejnosti. Dvojici na jakémsi pódiu pak při sexu švihá další žena větví.

Hněv rebelů ale došel tak daleko, že ubohou dvojici nakonec popravili – mačetami oběma usekli hlavy a dokonce vypili jejich krev. Podle svědků dav lidí během aktu popravy hlasitě pokřikoval a povzbuzoval vrahy. 

Protivládní rebelové začali okolí pustošit poté, co vojáci konžské armády zabili kmenového vůdce loni v srpnu. To rozproudilo velkou vlnu násilí, včetně vražd, znásilňování a mučení. V armádách rebelů nejsou ničím neobvyklým ani dětští vojáci.

kdfin ( 30. září 2021 23:11 )

Nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti s možností zástavy i druhé v pořadí. Exekuce ani dražba pro nás nejsou překážkou. Vaši situaci posoudíme a řešení navrhneme zdarma. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně, a proto lze výšku splátky a délku úvěru nastavit podle Vašich možností a potřeb. Tento úvěr je vhodný také k vyplacení malých nevýhodných půjček. Pokud se jedná o poplatky, tak žádné poplatky předem neplatíte. Celý proces Vám také podrobně vysvětlíme. Vhodné je pro zaměstnance i podnikatele. Tel. 608758113, Email­.kdfin­11@gma­il.com

kdfin ( 18. srpna 2020 09:00 )

Nabízím vám jediný financní pujcku od prímého investora od 50 000 do 60 000 000 Kc. Tato nabídka platí pro celou Ceskou republiku a pro všechny obcany. Splatnost tohoto úveru muže být stanovena na 240 mesícu s možností predcasného splacení za jakoukoli cenu a bez zvýšení. Vezmete úver v plné výši a zaplatíte své prostredky do 24 hodin. Chcete-li pujcit, napište na adresu: kdfin11@gmail.com

Hakan123 ( 17. října 2018 08:29 )

Praktický nebankovní úvěr zdarma od 50 000 Kč do 11 750 000 Kč s rychlou úhradou celého úvěru do 48 hodin. Měsíční splátky a splatnost jsou individuálně nastavitelné po dobu až 240 měsíců. Výhodný zájem na celou dobu trvání úvěru. Podpisujete schválenou smlouvu o úvěru. V případě vašeho zájmu požádejte bezplatně a bezplatně na e-mailu: mehmethakan117@gmail.com

e.44 ( 13. října 2017 07:01 )

Ty debile, Okamura nic neudělá, jenom žvaní aby se dostal do ke korytu a do domluvený trojkoalice s Babišem a komunistama. Nikdy nic neudělal, nikdy nic nedokázal, jenom žvanění mu jde. Je to neschopný bankrotář, co vytuneloval vlastní stranu. Zjistil, že se jinak než žvaněním neuživí, tak šel do politiky s nadějí, že mu na ty jeho žvásty podložený HOAXy blbý ovce skočej. A bohužel skočily, jseš jedna z nich

pekaaaros ( 12. října 2017 13:36 )

no co no. my zas máme na každým rohu banky, půjčky, hypotéky, úvěry. takže si nevyberete. všude vám bude něco pít krev. akorát s tím rozdílem, že tam vás podříznou oni a tady se nakonec podříznete sami. Teda pokud nežerete ve velkým lexaurin. S lexaurinem možná ten svět budete zvládat líp, ale zas za jakou cenu? že jste furt zfetovaní a tlustí? A že to nemůžete vysadit, jinak by to váš mozek nezvládl? aha.. občas si tak říkám, zlatý Kongo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání