Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zaměstnankyně McDonald's porodila v práci dítě do záchodu, pak se ho pokusila spláchnout hlavičkou napřed

Autor: shp - 
15. září 2017
23:00

Zaměstnankyně McDonald's Sarah Lockner (25) si v kalifornském Redwood City stěžovala na ukrutné bolesti břicha. Její šéf ji propustil z práce dříve, ale ona zůstala na zaměstnaneckých toaletách. Tam porodila přímo do záchodové mísy chlapečka. Když ji přistihly kolegyně, pokusila se ho spláchnout hlavičkou napřed.

Sarah prosila své spolupracovnice, ať ji podrží a nikomu nic neříkají. Ony ale namísto toho zavolaly policii a zdravotníky. Strážci zákona mladou ženu zatkli. Za pokus o zavraždění dítěte jí hrozí až doživotí.

Kauce pro zaměstnankyni fastfoodu byla stanovena na v přepočtu 242 milionů korun, takže to vypadá, že se z vazby před začátkem soudu již nedostane. Sarah tvrdí, že do porodu o těhotenství nic nevěděla. Stejně jako její přítel.

Při příjezdu záchranářů do restaurace novorozený chlapeček nedýchal. Zdravotníkům se ho ale podařilo oživit. Po převozu do nemocnice bylo děťátko uvedeno do umělého kómatu, aby se jeho stav stabilizoval.

Z kómatu byl chlapec již probuzen. Nyní se vzpamatovává z děsivého porodu. Jestli však bude mít kvůli hororovému příchodu na svět poškozený mozek, není jasné. To ukáže až čas. Sociální služby pátrají, zda má Sarah schopného příbuzného, který by se o dítě postaral.

Podívejte se, jak vypadá porod císařským řezem: 

Video  Intimní záběry z porodního sálu: Takhle probíhá císařský řez.  - Hospital-tv.cz
Video se připravuje ...

sores ( 16. září 2017 11:03 )

Přesně tak, proč šu.k.á když nechce nést odpovědnost za početí??? To jsou všechno primitivní,jednoduché holky s takovým uvažováním,rozhodně bez IQ. Přeji jí také smrt když nevinné dítě nedala do ústavu a chtěla ho spláchnout mezi h.o.v.na jako smetí!!

fotrpjotr ( 16. září 2017 02:49 )

Š*u*k*a*t to ano,ale start se o dítě to ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání