Pokud vás přepadne akutní honička při cestě z práce na lince C, rozmyslete si, zda vystoupíte na Florenci. Vykonání potřeby na zdejších toaletách by vám mohlo způsobit ke všemu žaludeční potíže.

Už při vstupu do malé místnůstky, kde je okénko k pánovi, který se tady o vše stará, ucítíte velmi nepříjemný zápach moči, a to i když máte rýmu. Po zaplacení pěti korun si v téže místnosti můžete utrhnout toaletní papír.

Pokud máte špatný odhad, smůla. Proto doporučujeme namotat si velké množství papíru, který se vám ještě bude hodit. Při naší návštěvě byla většina prkýnek od moči – budete si tak nejspíš muset záchod nejprve očistit, abyste si mohli dosednout na prkýnko vystlané jednovrstvým toaletním papírem.

Crčící voda

Před splachováním si nedobrovolně prohlédnete obsah koše. A v neposlední řadě si – taktéž nedobrovolně – umyjete ruce už na toaletách. Ze splachovadla, které je zabudované ve zdi, totiž po zmáčknutí crčí voda.

U umyvadel objevíte velmi zajímavě řešené nádoby s podtácky na mýdlo. A při vysoušení rukou pod fukarem zjistíte, že štětka na záchod je tady společná pro všechny. Objevíte ji právě přímo pod ním.

A tak si pro jistotu ještě dvakrát namydlete ruce a můžete se vydat na cestu s pocitem, že jste sice nevykonali potřebu do kalhot, ale místo toho teď přemýšlíte, zda nejste ještě špinavější a nepáchnete jako zdejší místo.

WC hlídka hodnotí záchody na škále od 1 do 10.

Záchody na Florenci dostávají 2 body z 10 možných.

Fotogalerie
10 fotografií