Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Šikanující Daniela (14), která bila školačku rozkrokem, je ve vězení. Co ji ve vazbě čeká?

Autor: shp - 
11. září 2017
20:11

Brutálně šikanovala čtrnáctiletou Miriam. Mlátila ji pěstmi, bila rozkrokem, tahala za vlasy a nechutně jí nadávala. Protože to nebylo poprvé, co potížistka Daniela (14) někoho šikanovala, poslal ji slovenský soud za mříže do vazební věznice.

Problémová školačka je obviněná hned z několika trestných činů a brzy znovu předstoupí před soudce. Video, jak šikanuje nebohou Miriam, obletělo celé Slovensko i Česko. „Měla jsem rozbitý nos. Celý horní ret nateklý, modřiny po celém těle. Měla jsem menší otřes mozku,“ vypověděla napadená žačka.

Jelikož se tyranka již v minulosti dopustila podobného činu, obával se soudce, že by v šikaně pokračovala. Poslal ji tak i přes útlý věk do vězení. Právě to, že je nezletilá, byl důvod, proč ve vězení neskončila již dříve. Reportér TV JOJ David Mimra zjišťoval, co Danielu za mřížemi čeká.  

Mladiství jako i ženy tvoří osobitou kategorii odsouzených, u nichž se přihlíží k jejich psychické, fyziologické i věkové osobitosti. Z uvedeného důvodu dochází k určitému zmírnění omezení podmínek výkonu vazby,“ informovala Katarína Nováková ze Sboru vězeňské a justiční stráže.

Nezletilí musí být ubytovaní na ploše o minimální rozloze čtyři metry čtvercové. Může se též sprchovat v teplé vodě každý den a má právo na návštěvu jedenkrát týdně v trvání minimálně jedné hodiny. Daniela také nemůže být na samotce. Nevyhne se ani povinné školní docházce.

Ústav vzdělání zajišťuje po dohodě s příslušnou školou. Daniela není ve vazbě sama. „Aktuálně se ve výkonu vazby nachází 64 mladistvých mužů a tři mladistvé ženy,“ dodala Nováková. Nebohá Miriam si nyní alespoň oddechne, že ji nebude Daniela nikde obtěžovat ani napadat.

Limone ( 13. září 2017 03:04 )

 Šikanující Danielu, její maminku a tatínka, bych koupnul tak do huby,že by nevěděli, která bije !!!

crush ( 12. září 2017 10:34 )

Nech jej v tej väzbe nejaký bachar obúcha svoj rozkrok o ksicht, aby vedela, aký je to pocit... Dobre, že tie zrúdy niekto natočil, ako je už dobrým zvykom. Lebo mladí sú tak blbí, že sa dnes filmujú aj na záchode...!!! Dúfam, že sa dlho neobjaví na slobode za to.

djaba ( 12. září 2017 09:56 )

 Metr čtvercový vznikne z kostiček ,kterým kouká z kapsy bagr .

salto ( 12. září 2017 09:32 )

To je divné, děvčata tohoto etnika v tomto věku vědí moc dobře k čemu je rozkrok (otec, strýcové, bráchové...) a že se nepoužívá k bití

kjui ( 12. září 2017 01:29 )

At si zvyká CIGOšššKA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání