Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pavel (23) chtěl u moře požádat Viktorii (†18) o ruku: Zabil ji proud ve sprše

Autor: bop - 
11. září 2017
10:12

Pavel (23) chtěl na romantické dovolené požádat svoji přítelkyni Viktorii (†18) o ruku, těsně před tím ale došlo k něčemu strašnému. Dívku ve sprše připravil o život elektrický proud, pravděpodobným viníkem je vadný elektrický průtokový ohřívač. 

Pár si společně vyrazil na dovolenou, kde měl původně Pavel v plánu požádat Viktorii o ruku. Mladí lidé se ubytovali ve vesničce Loo u lázeňského městečka Soči na jihozápadě Ruska. Osudného dne si společně užívali romantického večera. Nejprve si šli zaplavat v moři a potom se ještě nějaký čas procházeli po pláži a po okolí.

Místo žádosti o ruku pak ale přišlo něco hrozného, když se po procházce Viktorie chtěla osprchovat. „Bratr ji chtěl zkontrolovat, zaklepal, a když neodpovídala, myslel si, že ho jen neslyšela kvůli tekoucí vodě. Po patnácti minutách do koupelny vlezl a viděl ji, jak leží na podlaze. V ruce pořád svírala sprchovou hlavici. Když ji chtěl vytáhnout ze sprchového koutu, sám dostal ránu,“ sdělila Pavlova sestra pro deník The Sun. Tělo potom pomohl přemístit majitel domu, ve kterém k tragédii došlo. 

Místo svatby tedy rodina mrtvé dívky musela naplánovat pohřeb. Zatím se zdá, že za Viktoriinu smrt mohl vadný elektrický průtokový ohřívač. Viktorie Stronskaja byla pohřbena v neděli ve městě Kislovodsk na jihozápadě Ruska. 

VIDEO: Zpověď Daniela, který vylezl na vagón a zasáhl ho elektrický proud.

agfor ( 11. září 2017 18:32 )

Nedocvaklo p, blbečku.

Nezadat ( 11. září 2017 14:23 )

Kdyby mě povolili svobodný odstřel te špinavé zvěře,tak bych si i připlatil.

agfor ( 11. září 2017 13:23 )

Ten roud má ale docela dobrý vkus, když zabíjí docela hezké holky.

kupredu-leva ( 11. září 2017 13:05 )

Asi tam mají jedovatou elektřinu jako v Egyptě, co rozleptává žaludky.

moiaza ( 11. září 2017 12:49 )

To je jednoduché. Zabila ji svi.ňa elektrika.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání