Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

David (17) kladivem umlátil svého otce. Sám se pak šel udat na policii

Autor: shp - 
8. září 2017
10:35

K strašlivé tragédii došlo ve slovenské Galantě. Teprve sedmnáctiletý David ve středu přišel na policii a přiznal se, že zabil svého otce Jozefa. Sousedé nešťastné rodiny nedokážou vysvětlit, proč se tak stalo. Jejich domněnky však možný motiv vraždy naznačují...

Reportéři webu Pluska.sk pátrali po důvodech otcovraždy, ale nepodařilo se jim je odhalit. Slyšeli však divoké teorie. V rodinném domku, kde David žil, nikdo neotvíral dveře. Od sousedky se dozvěděli, že mladíkova máma Frederika sice je doma, ale je uplakaná a ve špatném psychickém stavu. Tragédie ji zasáhla a s nikým nyní nekomunikuje.

O Davidovi mluvila sousedka jenom v dobrém. „Je to slušný a dobrý chlapec. Můj vnuk se s ním přátelí, znám ho, vyrůstal tu,“ dodala. Když se reportéři vyptávali na možnou příčinu, proč se chlapec dopustil takového činu, sousedka se jenom smutně usmála. Alkohol v tom určitě nebyl, David je sportovec, který hraje fotbal.

Víte, podle mě bránil mámu. Je to její jediný syn. Jak jsem říkala, že to dobrý chlapec, i proto se šel sám udat,“ prohlásila sousedka. „Bránil ji, protože muž ji často bil,“ dodala v šokujícím prohlášení. Tuto informaci potvrdili i další sousedé a lidé, co žijí v okolí.

„Často byl v tom domě křik, a to pořádný. Nejsem odtud, takže lidi, co tam žijí, neznám, ale takřka každý druhý den tam byl pořádný cirkus,“ prohlásil muž, který bydlí v nedaleké ubytovně. „Ve středu přibližně o 22. hodině došlo k tragédii v rodině ve městě Galanta. Na obvodní oddělení policejního sboru přišel 17letý mladík,“ řekla policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Službu konajícímu policistovi řekl, že zabil svého otce. Bylo započato vyšetřování pro obzvlášť závažný zločin vraždy,“ dodala. Kvůli příčině smrti Jozefa byla nařízená pitva, která má objasnit, jak ho David zabil.

Portál Nový Čas přinesl informace, podle kterých měl David svého otce zabít obzvlášť brutálním způsobem. Bodnout ho měl dvakrát nožem, poté ho ubil kladivem. I když policie případ vyšetřuje, zatím ze smrti Jozefa nikoho neobvinila.

Slovenskem stále otřásá případ policisty Marka, který zabil svou snoubenku:

Video  Policista Marek brutálně zavraždil svou snoubenku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

jany ( 8. září 2017 12:11 )

hm takze zenska misto aby se sebrala a sla, kdyz ji to tak hrozne vadi (asi se ji na tom vztahu ale neco libilo, mozna pila, nebo mela od manika penize? nebo ji proste vyhvoval bordel a krik), zustavala v miste, kde jeji dite trpelo. pro dite to bylo tal strasne, ze musleo zasahnout. znicila zivot synovi a manzel je mrtvy.

sores ( 8. září 2017 11:14 )

Chlapec se měl první poradit s policií a poradnou která pomáhá s problémy.Udat fotra jaký je to do.by.tek a říci na rovinu policii pokud nezasáhne zabije ho. Byla by to pro něj polehčující okolnost že varoval policii. Teď si kluk zničil život kvůli zrů.dě fotra,jinak dobře že ho zabil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání