Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena vypadla při nehodě z auta: Našli ji až za 20 minut. Zemřela

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
19. července 2017
15:54

Nebyla připoutaná a zaplatila za to životem! Třiatřicetiletá žena zemřela v neděli při nehodě u Bakova nad Jizerou, když vypadla ze sedadla spolujezdce do pole. Tam ji záchranáři našli až po dvaceti minutách. Bohužel už byla po smrti.

Při nehodě peugeotu pomáhalo před příjezdem záchranářů několik svědků. "Řidič auto dostal do smyku. Vůz se začal přetáčet a přerazil strom. Od stromu se odrazilo zpět na silnici, kde se obrátilo na střechu," popsal nehodu pro server TN.cz jeden z nich.

Na místě nehody však našel jen řidiče. "Hned mě napadlo, že necestoval sám. On sám nebyl připoutaný, tak jsem si řekl, že třeba vypadl z auta ještě někdo, ale opravdu jsem nikoho dalšího neviděl," řekl.

Žena totiž z vozu vypadla do pole, kde ji zakrýval strom a hustý porost. Svědka nyní velmi trápí, zda jí nemohl zachránit život. "Chtěl bych se moc omluvit pozůstalým, že jsem ji tam neviděl. Mám hrozné výčitky. Pořád si říkám, co kdybych ji tam uviděl? Našli jsme ji až po dvaceti minutách. Lékař říkal, že byla mrtvá na místě, ale já se pořád nemůžu zbavit pocitu, že jsem ji mohl zachránit, kdyby na pomoc nečekala tak dlouho. Bojím se, že trpěla," vysvětlil.

Pětadvacetiletý řidič, kterého z místa nehody odvezl vrtulník, podle něj přežil jen zázrakem. I on totiž z auta vypadl. "Myslím, že měl obrovské štěstí, že na něj auto nespadlo. Když se odrazilo od toho stromu, tak dopadlo kousek od něj," popsal mladík.

Nehodou se nyní zabývá policie. "Z prvotního šetření vyplývá, že vozidlo nemělo platnou technickou kontrolu a cestující muž ani žena nebyli v době dopravní nehody připoutáni bezpečnostním pá­sem," uvedla mluvčí Lucie Nováková.

 

Brnooo ( 19. července 2017 18:17 )

Zachránce je mi upřímně líto. Bude s tím pocitem žít ještě hodně dlouho, ačkoliv to nebyla jeho vina.

mak ( 19. července 2017 16:54 )

 No, tak kdyby byl pripoutanej, tak ho to auto rozmacklo zcela jiste, a byl by mrtvej. Takze bylo lepsi, ze nebyl. Zena, kdyby byla pripoutana, zemřela by taky, tam to byla smůla tak jak tak. RIP.

dabelskysofer ( 19. července 2017 16:38 )

 opět náký mladý fitipaldy co si myslel že umí řídit a jediný co dokázal je zabít spolujezdce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání