Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuolog Weiss míří před soud: Za smrt dvou lidí při nehodě mu hrozí 6 let

Autor: ljš - 
18. července 2017
09:32

V soudní síni přednáší své posudky na vrahy a násilníky, teď ale sexuolog Petr Weiss zřejmě sám usedne na lavici obžalovaných. Policie již ukončila vyšetřování vážné nehody, při níž po srážce s jeho jaguárem zemřeli dva lidé a další žena byla vážně zraněna. Hrozí mu šest let.

„Dvaašedesátiletý řidič čelí obvinění z trestných činů usmrcení z nedbalosti a těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. V případě prokázaní viny mu hrozí trest odnětí svobody v trvání až šesti let,“ uvedla pro server iDnes.cz policejní mluvčí Dana Čírtková.

Weiss byl obviněn už před čtvrt rokem, až nyní ale policisté ukončili vyšetřování. „Spis předali 17. července na okresní státní zastupitelství v Pelhřimově,“ uvedla mluvčí.

K tragické nehodě došlo loni v polovině září mezi obcemi Rynárec a Houserovka. V levotočivé zatáčce přejel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím fordem, v němž jela rodina Šimpachových. Následky byly tragické. Otec Jaroslav zemřel na místě, jeho dcera Tereza v nemocnici a manželka Jaroslava utrpěla těžká zranění.

„Je mi té události nesmírně líto, učím se s tím žít, žel mám po otřesu mozku na celou událost kompletní amnézii, takže se k průběhu nehody nemohu vyjádřit. Plně důvěřuji ve vyšetřování policie ČR v Pelhřimově,“ uvedl k tomu tehdy sexuolog s tím, že pozůstalým už vyjádřil lítost.

makmark ( 18. července 2017 20:59 )

Ta tady pán sexuolog dojel na svoje rady.. ze chlap bez jaguara neni pro zeny sexuálně zajimavy objekt... může ted obstastnovat dozorkyně svymi kecy

mirkazam ( 18. července 2017 18:33 )

kdoasi....i kdyby dostal těch šest let,tak ze zdravotních důvodů, jak se to u nás s prominenty praktikuje sedět nepůjde...

sores ( 18. července 2017 13:21 )

Bohaté a známé v Česku zásadně nezavírají,max.podmínka! Jediné na čem v Česku záleží je, na prachách!!!!! Spravedlnost pcha k smíchu!! jsme typický černobílý cikánov.

kdoasi ( 18. července 2017 13:13 )

Vzpomeňme případ, kdy UK v BMW zabila u Horažďovic dva lidi, těžce zranila dítě a zůstali 4 sirotci. Vyvázla s podmínkou 30 měsíců na 3 roky. Stačí mimosoudní finanční vyrovnání a rázem je všechno ok.

kdoasi ( 18. července 2017 13:06 )

Buď v klidu, nedostane ani těch šest. Vždycky mě fascinuje věta "hrozí mu až..." Nikdo neřekne "od-do". Každý takovýhle pak dostane nejnižší možný, to jest podmínku. Takže ano, bulvár si dělá pr.del

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání