Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sériový vrah se přiznal ke 4 vraždám: Miroslav ukázal, kde ukryl těla. Zabíjel prý i v Česku

Autor: lm - 
14. července 2017
12:01

Hrůzný případ vyšetřují v těchto dnech slovenští kriminalisté. Zadržený Miroslav L. se jim přiznal, že zavraždil tři lidi a jedno malé dítě. Své oběti měl následně spálit v krbu. Podle TV Markíza muž nevraždil jen na Slovensku, ale i v České republice!

Miroslav byl zatčen před dvěma týdny kvůli týrání tříletého syna. Jen co skončil za mřížemi, policistům se přiznal k ještě ohavnějšímu činu. Muž vyšetřovatelům řekl, že zavraždil čtyři lidi. TV JOJ informuje, že šlo o tři ženy a malé dítě (†1,5), podle serveru Pluska.sk má mít na svědomí i jednoho muže.

Kriminalisté ve čtvrtek pročesávali obci Zliechov, která se nachází přibližně 30 kilometrů od českých hranic. Miroslav tu bydlel se svou partnerkou a již zmíněným synem. Muž v řetězech policistům ukázal místo, kde by měly být pozůstatky jeho obětí. Miroslav měl své oběti zabít a pak jejich těla spálit v krbu. Ostatky poté vysypal na přilehlé louce. Kriminalisté nalezené důkazy odvezli na expertizu.

Slovenská policie zatím případ nijak nekomentovala. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování není možné poskytnout bližší informace,“ uvedl mluvčí policejního prezidia Martin Wäldl.

Místní média spekulují, že mezi oběťmi může být pět let pohřešovaná Monika Benčatová s dcerou Ninkou z obce Handlová u Prievidze. Miroslav měl být její kamarád, ke kterému se nastěhovala. Tehdy devatenáctiletá žena se naposledy 16. června 2012 ozvala matce a pak se po ní slehla zem.

Podle informací TV Markíza měl Miroslav vraždit i v České republice.

verasum ( 14. července 2017 13:51 )

Z Vašeho příspěvku vyplývá,že jste asi z Prahy, tak co jste si na náměstí vycinkali,to máte....

ejvm1712 ( 14. července 2017 13:29 )

Provaz!

pomoooc-hori ( 14. července 2017 13:17 )

Ty máš dost, kašpare. Mazej si pro prášeček.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání