Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Marek (42) prý bezdůvodně ubodal Martina (†34): Hrozí mu až 20 let vězení!

Vražda (ilustrační)
Vražda (ilustrační)  (Autor: profimeda.cz)
Autor: haj - 
7. května 2017
21:56

Případ kruté vraždy řeší nyní policie slovenské metropole. Podle informací z vyšetřování tu měl Marek (42) v noci z pátku na sobotu zatím z neznámých důvodů pobodat Martina (†34). Pokud se podezření potvrdí, hrozí muži poměrně vysoký trest.

K incidentu, jehož bližší okolnosti a příčiny jsou zatím v šetření, došlo mezi dvěma muži v bratislavské Vrakuni, konkrétně v blízkosti ulic Domašská a Kaméliova.

Starší ze dvojice Marek K. vytáhl na soka nůž a začal do něj zběsile bodat. Martin T. pak zraněním na místě podlehl. Jak uvádí web Čas.sk, útočníka krátce nato zatkli policisté v jednom z bytů v domě v nedaleké Píniové ulici.

Muže obviněného z vraždy zadržel vyšetřovatel a vypracoval podnět pro prokurátora, v němž navrhuje soudci vazební stíhání. Pokud se Markova vina u soudu potvrdí, hrozí mu trest odnětí svobody na 15 až 20 let.

VIDEO: Na konci dubna došlo k vraždě také v rodinném domku v Havířově, kde byla ubodána žena (†52). Podezřelým má být její nevlastní syn (24) a prý byl v době vraždy zdrogovaný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání