Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Slovenský Dahlgren« ubodal otce (†57) třiceti ranami nožem. Sousedka slyšela křik o pomoc

Autor: shp - 
13. července 2017
10:04

Slovenskem otřásá případ, který děsivě připomíná krvavé řádění Američana Kevina Dalhgrena (24), který v Brně zabil brutálně čtyři své příbuzné. V obci Cífer zabil podle všeho syn Brian (21) svého otce Ľuboše (†57) obzvláště krutým způsobem. Zasadil mu 30 bodných ran nožem. 

Do moderního domu se rodina přestěhovala před loňskými Vánocemi. Podle webu Pluska.sk ze Spojených států, podle Nového Času z Kanady. Otec měl opustit manželku Hanu, což dost možná jeho syn nenesl dobře. Jaký byl ale opravdový důvod útoku, vyšetřuje policie. Otec podle všeho v Cíferu s rodinou nežil.

Když se setkal Ľuboš s Brianem, došlo k hádce, která vyústila v tragédii. Mladík vzal nůž a začal do otce bodat. „Slyšela jsem křičet: Pomoc, pomozte mi,“ řekla Novému Času zděšená sousedka. Po útoku viděli syna zakrváceného, jak pobíhá po obci. Podle nepotvrzených informací považuje Briana policie jasně za hlavního podezřelého.

Na střední škole byl Brian dobrý student. Vynikal v angličtině. Prý byl tichý a samotářský. Často ho viděli běhat. Jeho matka Hana nebyla v době útoku v domě. Policisté nyní pracují na případu s maximálním nasazením. „Policie prověřuje skutečnosti s ohledem tragédie, která se stala v obci Cífer, kde došlo k usmrcení 57letého muže,“ prohlásila mluvčí Martina Kredatusová.

Takto vypadal Kevin Dahlgren po vynesení rozsudku:

Video  Kevin Dahlgren odchází po vynesení doživotí ze soudní síně.  - Foto Blesk - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

nika70 ( 13. července 2017 11:06 )

A jakou to má spojitost s Dahlgrenem? Ten ubodal 4 lidi a ani jeden nebyl jeho otec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání