Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor v MHD: Autobus se během jízdy rozpůlil vedví

Autor: shp - 
13. července 2017
11:27

K naprosto šílené a pro mnoho lidí i nepředstavitelné nehodě došlo v brazilské Palhoce. Během jízdy kloubového autobusu se souprava rozpůlila vedví. Neuvěřitelný dopravní incident se podařilo náhodou natočit na video. Cestující nevěřili vlastním očím, co se děje, ale utíkali jako o život.

Představte si, že jedete do práce a nejednou uslyšíte v harmonice, jak se kloubovému autobusu lidově říká, podezřelé praskání. Za pár okamžiků je už dopravní vozidlo vedví a jedna část pokračuje dál, zatímco ta druhá stojí na místě.

Přesně to se stalo v Palhoce, kde se harmonika rozpůlila jako štangle salámu po rozříznutí řezníkem. Jenom zázrakem se nikomu nic nestalo. Jakmile cestující uviděli, že je zle, utekli do vzdálenějších části vozidla a padajícím troskám se vyhnuli.

Video vyvolalo velký poprask na Twitteru, jelikož kloubové autobusy jezdí po celém světě včetně České republiky. „Proto si nikdy nemáte sedat doprostřed takovýchto autobusů,“ napsal k záznamu neštěstí jeden z uživatelů sociální sítě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání