Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivá nehoda: Podnikatel Erik po sobě zanechal mladou manželku a ročního synka

Autor: dce - 
3. července 2017
19:26

Čtvrteční bouřka se patrně stala osudnou mladému podnikateli Erikovi (†26) ze Slovenska. Po cestě z práce dostal smyk a napálil to přímo do betonového přemostění. Utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Doma po něm zůstala manželka Nikol i teprve roční syn.

Tragédie, kterou si nikdo nedokáže vysvětlit, se odehrála ve čtvrtek odpoledne poblíž Velkého Krtíše na Slovensku. „Na rovném úseku cesty z dosud nezjištěných příčin přejel s vozidlem do protisměru a mimo vozovku, kde přední částí narazil do betonového přemostění, a následně se převrátil na střechu,“ uvedla policejní mluvčí Mária Faltániová.

Erik utrpěl rozsáhlá poranění, kterým na místě podlehl. Média tvrdí, že muž patrně dostal smyk, rodina se domnívá, že na vině by mohl být i obávaný aquaplaning. „Vůbec nevíme, co se mohlo stát. Na té cestě není ani brzdná dráha a ani pitva neprokázala požití alkoholu ani žádné zdravotní potíže. Byla velká bouře, možná dostal aquaplaning,“ řekl serveru Pluska.sk otec Erikovy manželky Nikol.

Právě ta zůstala po Erikově smrti sama jen s ročním synem Erikem. „Dcera to ještě stále tak nevnímá a v této chvíli si ještě neuvědomuje, jaké neštěstí ji potkalo a že zůstala s malým chlapcem sama. Budeme se snažit být její velkou oporou, ale už nikdy to nebude ten šťastný život, jaký prožívala s Erikem a synkem,“ uvedli Nikolini rodiče.

Erik byl podle nich slušný a pozorný otec. „S Nikol se znali před svatbou jen krátce. Erik nikdy nesedl za volant s tím, že by pil. Bohužel žijeme v uspěchané době, každý je vystresovaný z práce, pak když jde domů, je unavený. Možná měl raději ještě zůstat chvíli ve Velkém Krtíši, neboť byla tehdy velká bouřka. Možná by se mu ani nic nestalo. No, osud se už změnit nedá,“ dodala nešťastná teta.

Podívejte se na video tragické nehody u Vnorov:

Video  Na tomto místě mezi Vnorovy a Strážnicí vyhasly v neděli po 13. hodině po čelním střetu dvou aut čtyři lidské životy. Silnice 1/55 zůstala čtyři a půl hodiny zcela uzavřená.  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání