Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Taxikář (21) vjel se zákazníky přímo pod vlak: Spolujezdec Marek (†22) byl na místě mrtvý

Autor: lm - 
3. července 2017
05:53

K tragické dopravní nehodě došlo v noci na pátek na železničním přejezdu nedaleko Prešova. Taxikář tu objel spuštěné závory a vjel přímo pod projíždějící vlak. Při nehodě zemřel spolujezdec Marek (†22).

K nehodě došlo po půlnoci ze čtvrtka na pátek. Podle informací slovenského serveru Čas.sk seděl za volantem taxi 21letý David. Mladík objel spuštěné závory na železničním přejezdu a střetl se s projíždějícím vlakem. Lokomotiva auto odhodila a vrak skončil až u železničního domku.

V autě v tu chvíli seděli čtyři lidé. Řidič a dva spolujezdci skončili v nemocnici, fotbalista Marek (†22) byl na místě mrtvý. Dechová zkouška u strojvedoucího vyloučila alkohol. Případem se nyní zabývá policie, která zahájila trestní stíhání pro přečin usmrcení a ublížení na zdraví.

"Jde o další příklad absolutně nezodpovědného chování mladého řidiče, který ignoroval červená výstražná světla i závory a zbytečně vystavil riziku celou posádku auta. Kvůli tomuto nesmyslnému počínání vyhasl mladý život," uvedly k případu Železnice SR.

Marsi23 ( 21. července 2017 18:57 )

 Tak doufam, ze toho kretena v ty nemocnici dorazi. Takovej "taxikar" kterej umyslne zbije zakaznika/y si nezaslouzi zit. Kdyz chce spachat sebevrazdu ma skocit z mostu a ne vjet i s lidma pres svetla a zavoru pod vlak.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání