Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matka podezřelého v případu zmizelé Míši: O čem s Otou S. mluvila hodinu před jeho smrtí?!

Autor: ljš - 
3. července 2017
11:36

Byla zřejmě poslední, s kým Otakar S. před smrtí mluvil. Matka hlavního podezřelého ze zmizení třináctileté Míši Muzikářové z Ústí nad Labem je přesvědčená, že se její syn stal obětí policejního vyšetřování. O čem si povídali, než zemřel?

Otakar S. spáchal sebevraždu ve svém bytě v Čeminách na Plzeňsku na konci ledna, přibližně dva týdny po Míšině zmizení. Než si uvázal oprátku na krk, telefonoval se svou matkou. „Byl tak smutný. V životě jsem ho tak neslyšela… myslím tak smutného. Ale nedivila jsem se mu. Jen jsem mu řekla, že všichni stojíme za ním. Že víme dobře, že to neudělal,“ popsala paní Irena serveru TN.cz poslední rozhovor se synem.

Její slova ale Otakara S. naživu udržet nedokázala. Zhruba hodinu poté, co spolu domluvili, se oběsil. Podle matky podlehl tlaku, který na něm byl poté, co ho kriminalisté označili za hlavního podezřelého ze zmizení holčičky.

„Můj syn byl podezřelý, že obtěžoval dívku. Odsouzený ale nebyl! Teprve ho čekal soud, kterého se ale nedožil. Byl stále nevinný, takže není normální, aby se na něj udělal takový hon,“ uvedla.

Podle ní jsou kriminalisté bezradní a proti jejímu synovi nemají žádné důkazy. Jinak by jí prý nevrátili jeho osobní věci. Šlo o oblečení, ale také provaz, na kterém se oběsil. „Můj druhý syn ho musel spálit, já se ho neodvážila ani dotknout,“ řekla s odporem. Brzy jí prý bude vydán synův mobil a počítač a také dva ručně psané listy, jejichž obsah zatím rodina nezná.

Za další důkaz synovy neviny považuje paní Irena také to, že po Míšině zmizení vzal její matku, svou tehdejší přítelkyni, na romantický víkend, aby přišla na jiné myšlenky. „Myslíte, že by to udělal, kdyby měl něco společného s jejím zmizením?“ ptá se.

Zda od podezření v Otakarově případě vyšetřovatelé skutečně upustili, není jasné. Policie totiž k případu v posledních měsících mlčí a embargo neprolomila ani teď. „Nebudeme to jakkoliv komentovat,“ řekla Blesku mluvčí Šárka Poláčková.

karlamarie ( 15. září 2017 12:54 )

Teda, chtěla bych vidět matku, které zmizí dítě, aby se odjela někde na víkend bavit. A vůbec - nikde nebyla ani zmínka o tom, že by z toho byla aspoň smutná, natož, že by někdy plakala. Jí jste taky vyšetřovali?

zdeny145 ( 9. července 2017 21:30 )

Paní matko,držte radši čumák

sabartnok ( 6. července 2017 13:10 )

Nutno si uvědomit že od začátku matka Míši neuvádela věci a nechovala se tak jak bylo logické očekávat takže ten pobyt s Otou jen potvrzuje že tu něco nehraje.

fromoutofnowhere ( 4. července 2017 08:26 )

presne. ibaze by obaja vedeli, co sa stalo a potrebovali ventilovat napatie. cely cas som si myslela, ze ten vylet nemoze byt pravda, tyzden po zmizeni a vylet ..

zajem ( 3. července 2017 13:25 )

Přesně co to za otčíma a o té mámě už vůbec nemluvě?!Jo měl stát při ní a hledát jak divy.Normalni mámy by takového chlapa musely utlouct za takový návrh.!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání