Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Urážky youtubera Pstruha jsou trestným činem: Místo podmínky dostal 120 hodin obecně prospěšných prací

Slavný youtuber před soudem: Kvůli "zas*aný zku*vený zlodějce" dostal půl roku
Slavný youtuber před soudem: Kvůli "zas*aný zku*vený zlodějce" dostal půl roku  (Autor: YouTube, archiv Blesku)
Autor: dce - 
31. května 2017
09:26

Definitivní rozhodnutí v prvním soudním sporu s youtuberem padlo v úterý. Pstruh, civilním jménem Petr Jelínek (22), byl pravomocně odsouzen za urážky vůči Petře Yamuně Wolf, kterých se dopustil ve svém videu. Krajský soud mu ovšem zmírnil trest. Přesto to vypadá, že kauza není u konce - oba účastníci na sebe navzájem údajně podávají další trestní oznámení.

120 hodin obecně prospěšných prací za "zas*anou zku*venou zlodějku“ a pár dalších ostrých výrazů. Tak skončil soud s youtuberem Pstruhem, který v jednom ze svých videí urážel Petru Yamunu Wolf a její projekt vaginální terapie. Prohlásil rovněž, že její desetihodinový seminář za 15 000 Kč je nesmyslně předražený.

Krajský soud Jelínka uznal definitivně vinným, původní půlroční podmínku mu ale zrušil a místo toho ho potrestal 120 hodinami obecně prospěšných prací. „Každá neodpracovaná hodina znamená jeden den vězení,“ upozornila Jelínka podle serveru Deník.cz soudkyně.

Petra Yamuna Wolf po Jelínkovi navíc požadovala 700 tisíc odškodné, od čehož sama odstoupila, a nyní chce pouze 100 tisíc. Kromě jejího podnikání totiž trpěla urážkami i její dcera či partnerský život samotné Yamuny. Jelínkovi připisuje i smrt svého kocoura, který "do sebe údajně nasál všechen stres, což ho nakonec stálo život", popisuje Deník.

„Nemám problém navléknout se do oranžové vesty a jít zametat ulice. S rozhodnutím o mé vině ale nesouhlasím. Zvažuji i podání trestního oznámení na poškozenou, která podle mne provozuje svou živnost nelegálně,“ prohlásil Jelínek.

Sama Yamuna měla na Jelínka už podat další trestní oznámení, domnívá se, že ji mladý youtuber stále veřejně uráží.

tamtam ( 3. července 2017 15:15 )

To odůvodnění kocourovo smrti,je odůvodnění nenormálního tvora,který asi nemá všech pět pohromadě. To ovšem neznamená,aby si 22letý smrkáč dovolil používat vyňatá opravdu sprostá slova. Oba by zasloužili pár pořádných facek a alespoň 500 hodin zametání chodníků,aby oba pochopili co je to práce!!

..krakonos500 ( 31. května 2017 10:36 )

Jelínkovi připisuje i smrt svého ko***, který "do sebe údajně nasál všechen stres, což ho nakonec stálo život" Ta vaginální terapie asi bude pro kocoury dost nebezpečná

faaic ( 31. května 2017 10:15 )

Mno, pokud někdo prohlásí, že mu chcípnul kocour nasátím nějaké negativní energie, tak mi dovolte, abych měl vážné pochybnosti o zdraví. Nemám na mysli zdraví toho ko***

hulimihoukolen ( 31. května 2017 09:52 )

Já si taky myslím že je to zvyjebená peetcha vydělávající na typické slabomyslnosti žen... Tak jsem zvědav jestli z toho bude ve stresu a umřou jí rybičky, nebo křeček.

PETR_50 ( 31. května 2017 09:49 )

Tak to jistě z toho uklízení a zametání natočí nějaká poutavá videa!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání